در راستای درآمدزایی غیرشهریه ای و همکاری مشترک با ادارات شهرستان اسلامشهر صورت گرفت؛

برگزاری جلسه همکاری مشترک دانشگاه آزاد اسلامی با مسئولین شهرداری اسلامشهر

۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۱ کد : ۹۹۸ اخبار
سومین جلسه همکاری مشترک دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با شهرداری این شهرستان در راستای افزایش درآمد غیرشهریه ای در حوزه پژوهش و همکاری در زمینه ی حل مسائل شهرستان در مجتمع کارگاهی و آزمایشگاهی پروفسور حسابی واحد اسلامشهر برگزار شد.

سومین جلسه همکاری مشترک دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با شهرداری این شهرستان در راستای افزایش درآمد غیرشهریه ای در حوزه پژوهش و همکاری در زمینه ی حل مسائل شهرستان، یکشنبه سیزدهم بهمن ماه با حضور دکتر معصومه سهرابی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، چنگیز جعفری مدیر سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری اسلامشهر، دکتر مجتبی کبیریان مدیر پژوهش، دکتر محمدحسین شفیع آبادی رئیس مجتمع کارگاهی و آزمایشگاهی پروفسور حسابی و جمعی از مسئولان دانشگاه و همچنین مسئولان بخش سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری اسلامشهر در مجتمع پروفسور حسابی واحد اسلامشهر برگزار شد.

سهرابی در این جلسه با اشاره به همکاری های صورت گرفته بین دانشگاه و شهرداری اسلامشهر؛ از پتانسیل های دانشگاه در زمینه های مختلف تحقیقاتی سخن گفته و خواستار استفاده از ظرفیت های دانشگاه در فعالیت های عمرانی و طرح های تحقیقاتی توسط شهرداری شد.

جعفری مدیریت مشارکت های مردمی شهرداری اسلامشهر نیز در این نشست، به رویکرد مثبت شهرداری در همکاری با دانشگاه اشاره کرد و گفت: «همکاری دانشگاه و شهرداری می تواند در آبادانی شهر و رفع مشکلات شهری مثمرثمر واقع شود.»

گفتنی است، همکاری هرچه بیشتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در زمینه های مختلفی علمی، پژوهشی و کارگاهی و آزمایشگاهی با شهرداری و حمایت از استارتاپ های دانشگاه توسط شهرداری و ... از جمله ی مصوبات این نشست بود.