برگزاری سومین دوره مسابقات فوتسال جام شهدای مدافع حرم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۲۲ دی ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۶ کد : ۹۸۳ اخبار
سومین دوره مسابقات فوتسال جام شهدای مدافع حرم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار و از تیم های برتر تجلیل شد.

سومین دوره مسابقات فوتسال جام شهدای مدافع حرم که به همت ستاد گرامیداشت هفته بسیج و با محوریت پایگاه مقاومت بسیج کارکنان شهید باهنر، از روز یکشنبه هشتم دیماه در این واحد دانشگاهی آغاز شد؛ عصر روز چهارشنبه هجدهم دیماه با معرفی تیم های برتر خاتمه یافت.

دکتر غلامرضا زند فرمانده بسیج کارکنان و سرپرست سومین دوره مسابقات جام شهدای مدافع حرم در گفتگو با اداره روابط عمومی واحد اسلامشهر ضمن تقدیر از حضور سرهنگ خداکرمی فرمانده حوزه مقاومت بسیج ادارات اسلامشهر در اختتامیه این دوره از مسابقات خاطرنشان کرد: سومین دوره مسابقات جام شهدای مدافع حرم به مناسبت گرامیداشت هفته مقدس بسیج و همچنین به منظور زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای مدافع حرم با حضور 6  تیم (شهید هادی شهید همدانی شهید شفیعی شهید بیضایی شهید حججی شهید صدرزاده ) بصورت دو حذفی برگزار شد.

وی افزود: در خاتمه ی رقابت ها؛ تیم های برتر معرفی و به شرح زیر اعلام شد:

تیم اخلاق : تیم شهید همدانی ( مهدی سیدی صادق محمدی- منصور محمدی مصطفی آذر افراز فرشاد منوچهری علی بیگ زاده دکتر یونس شرقی - امیر کریمی) .

تیم اول : تیم شهید شفیعی (علی اصغر بهمنی وحید سهلی بهادر حیدرپور علی جعفر زاده- جهانبخش صادقی علی اکبری علی عالمیان - یوسف رضا احمدی).

تیم دوم : تیم شهید بیضایی ( یوسف عزیزی علی سلماندوست شهرام محمدپور علی نظری اسلام بی غم بهروز میرزایی سعید رمضانی - علی اکبر شکری).

تیم سوم : تیم شهید هادی، (محرم باقری علی امامی   علی قهرمانی- قربانعلی جعفری   صادق سید فلاح رضا ملکی ابراهیم محسنیان حسین علیزاده) .