بیانیه بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۰ کد : ۹۸۲ اخبار

بسم الله الرحمن الرحیم

مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا

در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند)، و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند.

یاران چه غریبانه، رفتند از این خانه                            هم سوخته شمع جان، هم سوخته پروانه

ای سردار شهید بالاخره دعاها و ناله های سوزان و همیشگیت به اجابت رسید و از مقام شهید دنیوی به مقام شهادت دنیوی و اخروی رسیدی، شهد شیرین شهادت گوارای وجود نازنینت باد.

خبر تاسف بار شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی، ابو مهدی المهندس و برخی همرزمان شهید ایشان، کام تمامی مومنین و آزادی خواهان جهان به ویژه ملت ایران را تلخ نموده و داغی عظیم بر دل آزادگان عالم نهاد. سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی یک عمر در راه خدا خالصانه و مخلصانه تلاش مجاهدانه نمود و از هیچ کوششی جهت اعتلای این مملکت و بالاتر از آن، به ثمر نشاندن نهال مقاومت علیه اشرار و شیاطین عالم و همچنین تلالؤ ارزشهای دینی و اسلامی دریغ ننمود. او که به اذعان همه دوستان و دشمنان فرماندهی نستوه، شجاع و فداکار بود، مصداق آیه "مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَالَّذینَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ" بوده و همانطور که همچون رعد بر سر دشمنان اسلام فرود می آمد، مهربانی و دلسوزیش همچون ابر بهاری بر سر دوستان و محرومان عالم بارش داشت و همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند "او نمونه برجسته ای از تربیت شدگان اسلام و مکتب امام خمینی بود و همه عمر خود را به جهاد در راه خدا گذرانید".

شهادت، کمترین پاداش برای تلاشهای بی وقفه و شبانه روزی این سردار شهید بوده و جز شهادت پایانی برای عمر گهربار و پرثمر آن سردار فداکار و عزیز متصور نبود. این خبر ناگوار اگرچه داغی بود بر دل دوستداران حق و عدالت، لیکن شعله ای سوزان در دل همه آزادگان جهان افکنده که جز با انتقام سخت و مختارگونه از جنایتکاران و تروریست هایی که امروز، همچون آل زیاد و آل مروان، در شهادت این عزیز به شادی نشسته اند، دامنه اش فروکش نخواهد نمود.

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، ضمن تبریک شهادت این سردار رشید اسلام به محضر بقیه الله الاعظم (روحی و ارواحنا له الفداء) و روح طیبه آن شهید والاقدر و همچنین تسلیت به محضر مقام معظم رهبری، خانواده آن شهید، ملت ایران و تمام مومنین و عدالت جویان عالم، اعلام می دارد که این شهادت نه تنها پایان راه آن سردار شهید نبوده، بلکه نقطه عطفی در راه مقاومت و آغازی سنگین برای محو استکبار جهانی و زمینه سازی ظهور صاحب الامر حضرت ولی عصر (عج) می باشد، که این وعده الهی است که می فرماید: "وَلَقَدْ کَتَبْنَا فِی الزَّبُورِ مِن بَعْد الذّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُهَا عِبَادیَ الصَّالِحُونَ".

همچنین بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، ضمن پیروی از فرامین مقام معظم رهبری مدظله العالی در تمامی برهه ها از طرف کلیه دانشگاهیان این واحد آمادگی خود را برای هرگونه همکاری در راه گرفتن سخت ترین انتقام از عوامل این جنایت هولناک اعلام می دارد.

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر