برگزاری تجمع «لبیک به انتقام سخت» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۰ کد : ۹۸۰ اخبار
دقایقی پیش، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در محکومیت ترور ناجوانمردانه سردار سپهبد سلیمانی تجمع اعتراضی برگزار کردند.

در پی شهادت جانسوز سردار سرافراز اسلام، دقایقی پیش دانشگاهیان واحد اسلامشهر پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر با تجمع در محوطه سایت مرکزی واحد اسلامشهر، ترور ناجوانمردانه سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی توسط آمریکا را محکوم کرده و به انتقام سخت، تحت فرمان مقام معظم رهبری مدظله العالی لبیک گفتند.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، حجت الاسلام والمسلمین رحیم نوروزی معاون نهاد مقام معظم رهبری در واحد اسلامشهر همراه با جمعی از معاونان، مسئولین، کارکنان و اساتید و دانشجویان این واحد دانشگاهی در کنار دانشجویان بسیجی با شعار «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر منافق» و ... خواستار برخورد قاطع و کوبنده به این اقدام ددمنشانه استکبار جهانی شدند.