اهم فعالیت های معاونت پژوهش و فنآوری واحد اسلامشهر در هفته پژوهش تشریح شد

۰۶ دی ۱۳۹۳ | ۱۷:۴۵ کد : ۹۸ اخبار
معاون پژوهش و فنآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، اهم فعالیت های این حوزه معاونتی را در هفته پژوهش تشریح کرد.
اهم فعالیت های معاونت پژوهش و فنآوری واحد اسلامشهر در هفته پژوهش تشریح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

دکتر معصومه سهرابی معاون پژوهش و فنآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، ضمن تقدیر از یکایک همکاران خود در برگزاری هرچه مطلوب تر برنامه های هفته پژوهش؛ اهم فعالیت های این حوزه معاونتی را در طی هفته پژوهش تشریح کرد.

سهرابی از برگزاری چندین کارگاه علمی ( مدیریت تعالی(EFQM)، پردازش سیگنال دیجیتال به همراه شبیه سازی در Matlab، مدل سازی کامپیوتری بارش – روان آب، واقعیت های مجازی و کاربردهای آن، و تهیه پوسترهای پایان نامه های دانشجویان کارشناسی ارشد)؛ برگزاری پنج سخنرانی علمی ( پیدایش و کاربرد پلیمرهای رسانای ذاتی، پلیمرهای رسانا، ویژگیهای زیست محیطی تالاب انزلی، ارزیابی توانمندی ها و قابلیتهای ژئوتوریسم درتوسعه پایدار، و کیفی سازی پژوهش ها در علوم تربیتی)؛ دو بازدید از معدن سلستین ابردژ(جنوب پیشوا)؛ برگزاری سمینارهای علمی ( تحولات حقوقی – کیفری در قانون آئین دادرسی کیفری جدید، آشنایی با بازار کار فناوری اطلاعات در داخل کشور با محوریت شبکه های کامپیوتری)؛ برگزاری جلسه نقد کتاب و ... در طی هفته پژوهش خبر داد.

وی در ادامه از برگزاری باشکوه اولین همایش ملی "گسترش علم کوهنوردی در ایران" و معرفی و تقدیر از پژوهشگران برتر هیات علمی و پژوهشگران برتر شهرستان اسلامشهر در طی این مراسم در واحد اسلامشهر ابراز خرسندی نموده و از همکاری صمیمانه کلیه مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و نیز مسئولین ستاد گرامیداشت هفته پژوهش شهرستان اسلامشهر تقدیر نمود.