13 مدال رنگین بر گردن ورزشکاران واحد اسلامشهر آویخته شد

۰۱ دی ۱۳۹۳ | ۱۷:۴۴ کد : ۹۷ اخبار
ورزشکاران واحد اسلامشهر با کسب هشت مدال طلا، یک نقره و چهار برنز در مسابقات کاراته و تکواندو دانشجویان برادر دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران؛ عناوین قهرمانی تکواندو و نائب قهرمانی کاراته را به نام خود ثبت نمودند.
13 مدال رنگین بر گردن ورزشکاران واحد اسلامشهر آویخته شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

ورزشکاران واحد اسلامشهر با کسب هشت مدال طلا، یک نقره و چهار برنز در مسابقات کاراته و تکواندو دانشجویان برادر دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران؛ بار دیگر افتخار آفریده و عناوین قهرمانی تکواندو و نائب قهرمانی کاراته را به نام خود ثبت نمودند.

مسابقات کاراته و تکواندو دانشجویان برادر دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران از روز دوشنبه بیست و چهارم لغایت روز پنج شنبه بیست و هفتم آذرماه؛ با حضور 14 تیم برتر از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی واحد اسلامشهر در سالن آپرین این واحد دانشگاهی برگزار شد.

در مسابقات تکواندو، تیم واحد اسلامشهر با کسب 6 مدال طلا توسط محمد سلیمانی، مجتبی کرامتی، سعید اکبری، رضا خرم، جهان تاب و امید عمیدی؛ و یک مدال برنز توسط مهدی عباسیان، گوی سبقت را از دیگر حریفان خود ربود و با اقتدار کامل بر سکوی قهرمانی ایستاد.

در مسابقات کاراته نیز تیم واحد اسلامشهر با کسب  2مدال طلا توسط ذبیح ا.. پورشیب و سجاد گنجزاده؛ یک مدال نقره توسط علی گلابی و سه مدال برنز توسط مهدی قنبری، حبیب حاتمی و مجید ممی نژاد توانست عنوان نائب قهرمانی را به خود اختصاص داده و بر سکوی دوم تکیه زند.