به همت ستاد گرامیداشت هفته بسیج برگزار شد؛

نشست بصیرت افزایی بسیجیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۱ آذر ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۶ کد : ۹۵۷ اخبار
به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، دقایقی پیش نشست بصیرت افزایی بسیجیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با محوریت «گام دوم انقلاب و تحلیل مسایل سیاسی روز» در سالن کنفرانس واحد اسلامشهر برگزار شد.

دقایقی پیش به همت ستاد گرامیداشت هفته بسیج (معاونت فرهنگی و دانشجویی، بسیج کارکنان، بسیج دانشجویی و امور شاهد وایثارگران)، و با حضور جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان بسیجی، نشست بصیرت افزایی با محوریت «گام دوم انقلاب و تحلیل مسایل سیاسی روز» در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین رحیم نوروزی سرپرست معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این نشست با اشاره به تاریخچه بسیج در 3 بخش دیروز، امروز و فردا از مشکلات موجود در هر برهه و همت والای بسیجیان در حل آن سخن گفت.

وی عمده فعالیت بسیج دیروز را در سازندگی فیزیکی و عمران کشور قلمداد کرده و افزود: در دنیای امروز بسیج با همت فراوان پا را از عرصه سازندگی فراتر گذاشته و طلایه دار پیشرفت های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و ... است.

وی در بخش دوم سخنانش با اشاره به آیات 37 سوره مبارکه نور و آیه 5 سوره قصص، به ویژگیهای بسیجی از دیدگاه قرآن اشاره کرد و گفت: در بیان قرآن هیچ چیزی (نه بیع و نه تجارت) مانع ذکر خدا در آنان نشده و اقامه نماز ایشان ترک نمی شود.

نوروزی ایمان، تقوا و تفکر برای خدا را از دیگر ویژگیهای بسیجیان برشمرد و افزود: بسیج در فردا مختص و محدود به یک کشور، گروه و صنف نیست؛ چراکه روز ظهور، تفکر، تفکرِ بسیجی خواهد بود.

وی در خاتمه اهمیت به نماز جماعت و اهمیت به قرآن و عترت را 2رویکرد اصلی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه اسلامشهر بیان کرد.

این نشست با پخش کلیپ بسیج و برگزاری مسابقه بین حاضرین ادامه و با بیان دغدغه های حاضرین در این زمینه خاتمه یافت.