به همت ستاد گرامیداشت هفته بسیج انجام شد؛

تکریم از خانواده شهدا توسط دانشگاهیان واحد اسلامشهر

۱۱ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۳ کد : ۹۵۶ اخبار
همزمان با هفته بسیج، جمعی از مسئولین، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با خانواده ۳ شهید گرانقدر دفاع مقدس دیدار و از ایشان تجلیل کردند.

جمعی از مسئولین، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر روز چهارشنبه ششم آذرماه با حضور در منزل شهیدان والامقام دفاع مقدس اسدا.. وزیری بروجردی، محمد بابائی و محمود اصفهانی، با خانواده های ایشان دیدار و ضمن عرض ارادت جامعه دانشگاهی به حضور این خانواده های گرانقدر، از ایشان تجلیل کردند.

این دیدار صمیمی به همت ستاد گرامیداشت هفته بسیج ( معاونت فرهنگی دانشجوئی، بسیج کارکنان، بسیج دانشجوئی و امور شاهد وایثارگران ) و با حضور دکتر جبار امینی معاون دانشجویی و فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین نوروزی معاون نهاد مقام معظم رهبری در واحد اسلامشهر، دکتر مختاری نهال رئیس دانشکده فنی و مهندسی، علی علیلو مدیریت حراست، دکتر غلامرضا زند فرمانده بسیج کارکنان، حسن خزایی رئیس اداره امور شاهد و ایثارگران و جمعی از اساتید و کارکنان واحد اسلامشهر صورت گرفت.