کسب رتبه اول مسابقات قرآن کریم شهرستان اسلامشهر توسط کارمند دانشگاه آزاد اسلامی

۰۱ دی ۱۳۹۳ | ۱۷:۴۴ کد : ۹۵ اخبار
کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، رتبه اول رشته ترتیل مسابقات قرآن کریم را در سطح ناحیه اسلامشهر کسب کرد.
کسب رتبه اول مسابقات قرآن کریم شهرستان اسلامشهر توسط کارمند دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

اسلام بی غم کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، با شرکت در رشته ترتیل مسابقات قرآن کریم که در سطح ناحیه اسلامشهر برگزار شد؛ رتبه اول این دوره از مسابقات معنوی را کسب کرده و از سوی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیدالشهداء (ع) اسلامشهر مورد تقدیر قرار گرفت.

سرهنگ دوم پاسدار مجید امیر عبداللهیان فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیدالشهداء (ع) اسلامشهر در لوح اهدایی به اسلام بی غم، ضمن تقدیر از وی، ابراز امیدواری نموده است: امید است تلاشهای موثر، هدفمند و ارزشمند شما در جهت عمل به مفاهیم والا و فرامین عالیه قرآن و نیز تعمیق، گسترش و اعتلای فرهنگ ناب قرآن کریم همواره تداوم یابد.