همزمان با فرا رسیدن هفته وحدت در واحد اسلامشهر برگزار شد؛

نشست تبیین مبانی وحدت و روشنگری

۲۵ آبان ۱۳۹۸ | ۰۷:۳۱ کد : ۹۴۸ اخبار
همزمان با گرامیداشت هفته وحدت، نشست تبیین مبانی وحدت و روشنگری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، بعداز ظهر چهارشنبه بیست و دوم آبان ماه نشست تبیین مبانی وحدت و روشنگری با حضور معاونین، روسای دانشکده ها و مدیران واحد اسلامشهر در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین رحیم نوروزی سرپرست معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این نشست ضمن تبریک میلاد پیامبر وامام صادق (ع)، با تاکید بر اهمیت پرداختن به دغدغه های فرهنگی، در کنار مسئولیت آموزشی و پژوهشی در دانشگاه، لزوم پیگیری ساختار فکری و فرهنگی در کنار ساختار آموزشی را خواستار شد.

وی وجود  رویکرد اسلامی، فرهنگی و انقلابی  را در کنار رویکرد آموزشی، عامل پیشرفت و حرکت رو به جلو دانست و گفت: علیرغم محوریت آموزش در دانشگاه، بایستی رویکرد اسلامی، فرهنگی و انقلابی نیز وجود داشته باشد؛ در غیر این صورت دچار روزمره گی خواهیم شد.

نوروزی با استقبال از افراد صاحب تفکر و اندیشه در زمینه مسایل فرهنگی از حاضرین بخاطر دغدغه فرهنگی تشکر کرد.

وی در بخش دیگر سخنان خود در پاسخ به سوال یکی از حاضرین در بحث چند همسری، به نظر صریح مقام معظم رهبری در این زمینه تکیه کرده و گفت: نگاه رهبری به مقوله چندهمسری مثبت نبوده و ایشان با بیان لطیف: "خدایکی، محبت یکی ویار یکی"، به نظرخود دراین باره اشاره فرموده اند.

دکتر جبار امینی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر نیز در این نشست، به تبیین مبانی وحدت پرداخت. وی بر برجسته کردن اشتراکات موجود در راستای حفظ و تحکیم وحدت تاکید کرده و توجه به تفاوت های موجود بین اهل سنت قدیم و حاضر  را در این راستا امری ضروری دانست.

این نشست با هم اندیشی حاضرین در زمینه ی وحدت و روشنگری، در 2بخش: مبانی وحدت و معیارهای آن، و مضرات عدم وحدت ادامه و با تاکید مضاعف بر پیروی از رویکرد مقام معظم رهبری در زمینه ی تعامل تشیع و اهل سنت، و برنامه ریزی و حرکت در این مسیر خاتمه یافت.