برگزاری کارگاه « جستجو در اینترنت و آشنایی با کتابخانه دیجیتال » توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد اسلامشهر

۲۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۳۷ کد : ۹۴۶ اخبار
کارگاه « جستجو در اینترنت و آشنایی با کتابخانه دیجیتال » با حضور تعدادی از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در سالن کنفرانس ریاست این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامش واحد اسلامشهر:

دکتر سمیه فتوحی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با اداره روابط عمومی واحد اسلامشهر؛ از برگزاری کارگاه 8 ساعته «جستجو در اینترنت و آشنایی با کتابخانه دیجیتال» ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و نیز دانشجویان علاقمند این واحد دانشگاهی خبر داد و افزود: شرکت کنندگان در این کارگاه یک روزه (دوشنبه بیستم آبان ماه)، با نحوه صحیح جستجو در بانک های اطلاعاتی، پایگاه های اطلاعاتی علمی معروف دنیا، موتورهای جستجوی برتر علمی دنیا، سایت های رتبه بندی و نحوه رتبه بندی مجلات علمی دنیا و سایت های مجلات دسترسی آزاد (Open access) آشنا شدند.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر خاطرنشان کرد: دکتر حسین زاهدی عضو هیأت علمی گروه کشاورزی واحد اسلامشهر و مدرس این کارگاه؛ سرفصل های اساسی این دوره همچون : بانک های اطلاعات علمی معتبر دنیا و ایران، نشانگرهای عملیاتی جستجوی منابع الکترونیکی، سایت های رتبه بندی جملات علمی دنیا، روش صحیح جستجوی منابع الکترونیکی ( مقالات،... )، آشنایی با سایت رتبه بندی Web of Science، آشنایی با سایت جستجوی رتبه بندی وب آوساینس، آشنایی با سایت Scimago و نحوه جستجو در آن را بیان و به سوالات حاضرین پاسخ گفت.

وی افزود: 15 نفر از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد اسلامشهر در این کارگاه حضور یافته و با بانک ها و پایگاه های اطلاعاتی، جستجوی مقالات علمی، استفاده از نشانگرهای عملیاتی جستجو، سایت های رتبه بندی مجلات علمی، ثبت نام در برخی از پایگاه های اطلاعاتی علمی مانند گوگل اسکالر آشنا شدند.