کسب مقام اول مسابقات کشوری سازه های ماکارونی توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۲۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۶ کد : ۹۴۴ اخبار
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر مقام اول مسابقات کشوری سازه های ماکارونی را در دانشگاه سمنان از آن خود کرد.

تیم سازه های ماکارونی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با حضور در دوازدهمین دوره مسابقات کشوری سازه های ماکارونی که روز دوشنبه بیستم آبان ماه با رقابت 25 تیم (41 سازه) از دانشگاه های اصفهان، تهران، زنجان، سمنان، شهرقدس، تنکابن، تفرش، اسلامشهر و ... در دانشگاه سمنان برگزار شد؛ توانست با برتری بر دیگر تیم های شرکت کننده در گرایش راندمان، مقام اول این دوره از مسابقات کشوری را به نام خود ثبت کند.

امیر عباس حسینی و محسن محمدی تیم سازه های ماکارونی واحد اسلامشهر را در این دوره از مسابقات عهده دار بودند.

گفتنی است پس از تیم پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر،  تیم آرچیویل از دانشگاه زنجان مقام دوم و تیم سمنان مقام سوم را کسب کردند.