پیش از ظهر امروز در واحد اسلامشهر کلید خورد؛

آغاز همکاری های مشترک دانشگاه آزاد اسلامی و دادستانی شهرستان اسلامشهر در حل مسائل شهرستان

۲۰ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۲ کد : ۹۴۳ اخبار
نشست مشترک دادستان عمومی و انقلاب با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر جهت پیشبرد اهداف متعالی شهرستان در حل مسائل اجتماعی، در واحد اسلامشهر برگزار شد.

پیش از ظهر امروز دوشنبه بیستم آبان ماه، نشست مشترک دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اسلامشهر با رئیس و دیگر مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در راستای همکاری همه جانبه بین 2حوزه در پیشبرد اهداف متعالی شهرستان برگزار شد.

یونس اسدی مقدم دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اسلامشهر در این نشست ضمن تقدیر از مسئولین واحد اسلامشهر در توجه به نیازهای شهرستان و حل مسائل اجتماعی، به دپوی مشکلات و معضلات در دادستانی شهرستان اشاره و از خدمات دانشگاه آزاد اسلامی در کمک به حل آسیب های اجتماعی استقبال کرد.

وی با استقبال از همکاری هرچه بیشتر دادستانی با دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در زمینه های مختلفی همچون تشکیل کارگروه آسیب های اجتماعی با محوریت دادسراها؛ انجام پژوهش، تحقیقات و طرح های مرتبط با آسیب های اجتماعی در دانشگاه با همکاری دادسرا؛ همکاری دانشگاه با دادستانی در بررسی و تجزیه و تحلیل تهدیدات شهرستان همچون: تغییر کاربری مناطق کشاورزی و محیط زیست از جمله دامداری ها، گاوداری ها و کارخانجات وابسته، تهدید علیه بهداشت عمومی، تهدیدات موجود در سوء استفاده از فضای مجازی و ...؛ همچنین بررسی حجاب و عفاف در دانشگاه و به دنبال آن در سطح شهرستان اسلامشهر؛ این نشست را سرآغاز ارائه خدمات فراوان در بهبود مسائل شهرستان اسلامشهر و افزایش آرامش و رفاه در این شهرستان قلمداد کرد.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر نیز با اشاره به پتانسیل های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، بر آمادگی کامل این واحد دانشگاهی، و حضور فعال و موثر آن در حل مسائل  شهرستان اسلامشهر تاکید کرد.

وی از ظرفیت های بالقوه علمی و تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بعنوان یکی از فعال ترین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سخن گفته و از امکانات تخصصی این واحد دانشگاهی در حل مسائل منطقه جنوب غرب استان تهران خبر داد.

این نشست با معرفی بخش های مختلف دانشگاه و ظرفیت های بالقوه هر بخش توسط دکتر معصومه سهرابی معاون پژوهش و فناوری، دکتر جبار امینی معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر مجتبی کبیریان مدیرکل پژوهش و فناوری، دکتر بتول فقیه آرام رئیس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، دکتر حجت سبزواری نژاد رئیس دانشکده علوم انسانی، دکتر مسعود حاجی رسولی رئیس مرکز تحقیقات سوء مصرف مواد و اختلالات رفتاری، دکتر ناصر عبادتی مدیر برنامه علمی واحد (حاشیه نشینی و آسیب های اجتماعی)، دکتر یونس شرقی رئیس مرکز تحقیقات کشت های تلفیقی ، دکتر سحر دهیوری رئیس مرکز تحقیقات زیست محیطی و علی علیلو رئیس حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر خاتمه یافت.