برگزاری آئین استقبال از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۰۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۹ کد : ۹۳۷ اخبار
رئیس واحد اسلامشهر: دانشگاه فرصت خودسازی است. / دانشگاه امانت دار جامعه و خانواده دانشجویان است.

آئین استقبال از دانشجویان ورودی سال 1398 دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر روزهای دوشنبه بیست و نهم (ویژه خواهران)، سه شنبه سی ام مهرماه (ویژه برادران) و چهارشنبه یکم آبان ماه (ویژه خانواده دانشجویان) با حضور مسئولان واحد اسلامشهر در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید این واحد دانشگاهی ضمن تبریک به دانشجویان برای ورود به دانشگاه، آن را یکی از مهم ترین برهه های زندگی اجتماعی دانست و از ایشان خواست تا با هوشیاری و بصیرت، از حضور در دانشگاه بعنوان فرصتی طلایی برای خودسازی استفاده کرده و مسیر زندگی آینده و ابدیت خود را به بهترین طریق ممکن ترسیم کنند.

وی در ادامه، دانشگاه را امانت دار جامعه و خانواده دانشجویان معرفی کرد و در جمع صمیمی با دانشجویان، از دغدغه های پدرانه خود و دیگر مسئولان دانشگاه در قبال آنان سخن گفت.

این مراسم با پخش کلیپ بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دیدار با دانشجویان ادامه و با معرفی حوزه آموزش و راهنمایی مسائل آموزشی توسط دکتر علیرضا فرزانه مدیر کل آموزش و تحصیلات تکمیلی، و حوزه دانشجویی توسط دکتر غلامرضا زند مدیر دانشجویی واحد اسلامشهر خاتمه یافت.

سخنرانی دکتر جبار امینی معاون دانشجویی و فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین نوروزی سرپرست معاونت نهاد مقام معظم رهبری در واحد اسلامشهر، دکتر مجتبی کبیریان مدیر پژوهش و فناوری، حجت الاسلام والمسلمین رضا مرادی خلیفه لو مدیر فرهنگی از دیگر برنامه های این مراسم در روزهای دوم و سوم بود.