برگزاری اولین نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۲۲ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۹ کد : ۹۳۶ اخبار
اولین نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با هدف ترویج امر به معروف و توجیه اعضای کار گروه ها در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

اولین نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه با هدف ترویج  امر به معروف و توجیه  اعضای کار گروه ها، با حضور تعدادی از مسئولین و مدیران، روسای دانشکده ها و اعضای کار گروه های امر به معروف و نهی از منکر دانشکده های واحد اسلامشهر  در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین رضا مرادی خلیفه لو  مدیر فرهنگی  و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این نشست با اشاره به آیات قرآن کریم به اهمیت امر به معروف و نهی از منکر تاکید و بر ضرورت تشکیل ستاد امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه تاکید کرد.

وی خطاب به اعضای کارگروه بر آموزش و جذب نیرو و تبلیغ و ترویج در این ستاد تاکید و از اعضای حاضر خواست تا جلسات  کار گروه ها را به طور منظم  در دانشکده ها  برگزار کرده و گزارش و مصوبات آن را جهت طرح در شورای فرهنگی  واحد به دفتر مدیریت فرهنگی و اجتماعی واحد ارسال کنند.