دقایقی پیش با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران صورت گرفت؛

سرپرست معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد اسلامشهر معرفی شد

۱۷ مهر ۱۳۹۸ | ۱۷:۴۰ کد : ۹۳۴ خبر تصویری
حجت الاسلام والمسلمین نوروزی بعنوان سرپرست معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر معرفی شد.

دقایقی پیش با حضور حجت الاسلام والمسلمین علیرضا رجالی تهرانی مسئول نهاد نماینگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، حجت الاسلام والمسلمین محمدابراهیم سراج به نمایندگی از حجت الاسلام والمسلمین شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و جمعی از معاونان و مدیران واحد اسلامشهر، حجت الاسلام والمسلمین رحیم نوروزی بعنوان سرپرست معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر معرفی و دفتر نهاد در این واحد دانشگاهی راه اندازی شد.

دکتر محمودرضا اسفندیار در این نشست ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی و ماه صفر، از حضور حجت الاسلام والمسلمین رجالی و حجت الاسلام والمسلمین سراج در واحد اسلامشهر تقدیر کرد.

وی روحانیت را مشاوری امین و پناهگاهی مطمئن معرفی کرد که همواره کارکردی هدایتگر و ارشادی داشته؛ و منشأ اثر در تقویت روحیه همدلی و حرکت جهادی در مسیر رشد فرهنگی و مذهبی بوده است.

اسفندیار در ادامه با ارائه گزارشی از ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، به معرفی این واحد دانشگاهی پرداخته و با توجه به گستره ی وسیع رشته های دانشگاهی و تعداد دانشجو، آن را یکی از پرتنوع ترین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور قلمداد کرد.

وی با اشاره به هجمه های اخیر و لزوم هوشیاری در مقابله با جنگ سرد دشمن، از نقش اساتید برجسته حوزوی و دانشگاهی در ارتقاء بصیرت و هوشیاری جوانان و بویژه دانشجویان سخن گفت و بر اهمیت توجه به رویکردهای عمیق، جدید و علمی برای ترویج دین در دانشگاه تاکید کرد.

اسفندیار خاطرنشان کرد: بدون شک تحقق برنامه های دانشگاه بدون هماهنگی تمامی بخش های مختلف و به ویژه نهاد رهبری محقق نخواهد شد و ما از نگاه جامع نهاد در پیشبرد برنامه های دانشگاه همواره استفاده خواهیم کرد.

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا رجالی تهرانی مسئول نهاد نماینگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران نیز در این نشست ضمن تقدیر از دکتر محمودرضا اسفندیار جهت تسریع در مهیا کردن شرایط راه اندازی دفتر نهاد نماینگی مقام معظم رهبری در واحد اسلامشهر، از رویکرد مثبت نهاد در فعالیت ها و پیشبرد اهداف دینی و دانشگاهی سخن گفت.

وی ایجاد وفاق، تحکیم وحدت و همدلی، همفکری در حل مسائل و مشکلات پیش رو با مدیریت عاطفی و معنوی و نگاهی پدرانه، ارتباط صمیمی با دانشگاهیان و بویژه دانشجویان و ... را از جمله دستاوردهای دفاتر نهاد در دانشگاه ها دانست و با اشاره به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بر مدیریت جهادی و حضور در صحنه نمایندگان نهاد تاکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رجالی تهرانی در ادامه با تاکید بر نگاه راهبردیِ فرهنگیِ نهاد مقام معظم رهبری، بر استفاده از ظرفیت مسئولین نهاد، هم در حوزه اندیشه و تصمیم سازی و هم در حوزه فرهنگی، و تعامل و همدلی با تمام حوزه ها و بویژه اساتید و دانشجویی تاکید مضاعف کرد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدابراهیم سراج در ادامه ی نشست، با تقدیر از مسئولان واحد اسلامشهر، این واحد دانشگاه آزاد اسلامی را از واحدهای بزرگ، خوشنام، موفق و پویا معرفی کرد که ظرفیت بالای آن، حضور نماینده نهاد را در این دانشگاه ایجاب می کرد.

وی رویکرد نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه را رویکردی خدمتی و حمایتی دانست که وظیفه بسط و گسترش اسلام ناب محمدی و رشد و ترویج آرمان های امام (ره) و انقلاب اسلامی را در دانشگاه ها عهده دار هستند.

سراج با تاکید بر گفتمان اصولی و منطقی در کنار رعایت تمام اصول دینی و مذهبی؛ خلوص در کار فرهنگی را شرط لازم دانسته؛ و عقیده، علاقه و سلیقه را از دیگر ملزومات افراد فعال در حوزه فرهنگی برشمرد.

وی در خاتمه دانش افزایی استادان در قالب طرح های ضیافت و هم اندیشی اساتید (در بخش اساتید)؛ برگزاری و حمایت از کرسی های آزاد اندیشی و تشویق کانون های دانشجویی (در بخش دانشجویی) و ارتباط با گروه معارف در راستای هم افزایی و هم اندیشی در موضوعات دینی را از جمله ی مهمترین وظایف مورد انتظار مسئول نهاد در دانشگاه برشمرد و بر پرهیز از موازی کاری در این زمینه تاکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین نوروزی نیز در این نشست با اشاره به آیات قرآن کریم، بهره گیری از علم و ایمان در کنار هم را موثر دانسته و افزود: نهاد رهبری هیچ وقت خودش را دور از دانشگاه و مسائل آن ندانسته و همواره در کنار سایر بخش ها، با بهره گیری از علم و ایمان در تلاش برای ارتقا و کاهش مشکلات دانشگاه کوشا بوده است.

این نشست با افتتاح و راه اندازی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در طبقه اول دانشکده فنی و مهندسی این واحد دانشگاهی خاتمه یافت.