تکریم و معارفه رؤسای دانشکده های «ادبیات و علوم انسانی» و «تربیت بدنی و علوم ورزشی» دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۶ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۸ کد : ۹۳۲ اخبار
دقایقی پیش رؤسای دو دانشکده «ادبیات و علوم انسانی» و «تربیت بدنی و علوم ورزشی» تکریم و معرفی شد.

دقایقی پیش در سالن کنفرانس ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، از زحمات دکتر محمد مرداد رئیس پیشین دانشکده ادبیات و علوم انسانی تقدیر و با تکریم وی دکتر حجت سبزواری نژاد به عنوان رئیس جدید این دانشکده معرفی شد.

همچنین با تکریم از دکتر مسیب داوری از زحمات وی در دوران تصدی ریاست دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی تقدیر شد و دکتر سعید صداقتی معاون دانشکده مذکور به عنوان رئیس این دانشکده منصوب شد.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در جمع اعضای شورای واحد، با اهدای لوح‌های سپاس از تلاش متعهدانه و دلسوزانه دکتر مرداد و دکتر داوری تقدیر و برای دکتر سبزواری نژاد و دکتر صداقتی آرزوی موفقیت کرد.