برگزاری اولین نشست هم‌اندیشی برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۰۸ مهر ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۱ کد : ۹۳۱ اخبار
اولین نشست هم‌اندیشی برنامه علمی واحد اسلامشهر با حضور و بهره گیری از نظرات جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

اولین نشست هم‌اندیشی برنامه علمی واحد اسلامشهر با محوریت «حاشیه‌نشینی و آسیب‌های اجتماعی مرتبط» با حضور و بهره گیری از نظرات20 عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر معصومه سهرابی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در ابتدای این نشست، با بیان پیشینه‌ای از چگونگی انتخاب واحد اسلامشهر به عنوان عضوی از راهبران برنامه‌های علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، به ارائه توضیحاتی در خصوص فرآیند راه‌اندازی و ثبت‌نام در سامانه پایش آزاد (پژوهش اثربخش یکپارچه شبکه‌ای) پرداخت.

وی با تاکید بر یکپارچگی سامانه‌های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی (اطلاعات و فناوری- TC، پژوهش‌یار و پایش) از ابتدای سال تحصیلی 99-98 ، خطاب به اعضای هیأت علمی خاطرنشان کرد: با توجه به یکپارچگی سامانه‌های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی امکان تخصیص راهنمایی، مشاوره و داوری در خصوص پایان‌نامه‌ها از ابتدای سال تحصیلی جدید تنها از طریق اطلاعات موجود در سامانه پایش میسر خواهد بود؛ لذا ضروریست اعضای محترم هیأت علمی در اسرع وقت نسبت به تکمیل فرآیند ثبت و اصلاح اطلاعات شخصی و پژوهشی خود از طریق این سامانه اقدام کنند.

در ادامه ی این نشست دکتر ناصر عبادتی عضو هیأت علمی واحد اسلامشهر و مجری برنامه علمی پژوهشی این واحد، گزارشی تفصیلی از برنامه های علمی محول شده به واحد اسلامشهر ارائه و اهداف و زمینه‌های پژوهشی آن را بیان کرد.

وی از هم‌اندیشی اعضای هیأت علمی در زمینه‌های پژوهشی مرتبط با برنامه علمی واحد استقبال و از حاضرین خواست تا برنامه‌ها و زمینه‌های پژوهشی مورد نظر خود را به تفکیک رشته و گروه‌آموزشی تکمیل و به دفتر معاونت پژوهش جهت ارسال به دبیرخانه پایش (پس از بررسی و امکان‌سنجی) تحویل دهند.