با حضور مدیر کل گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در واحد اسلامشهر صورت گرفت؛

تکریم و معارفه مدیر گزینش دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر/اخلاق و اخلاق مداری، محور کار گزینش گران

۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۲ کد : ۹۲۶ اخبار
مدیر کل گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران: اخلاق و اخلاق مداری سرلوحه امور و محور اصلی فعالیت گزینش گران در دانشگاه آزاد اسلامی است.

با حضور مدیر کل گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، محمدحسین پورمحمد چاله سرائی به سمت مدیر گزینش واحد اسلامشهر منصوب و از خدمات محمدباقر واعظی در زمان تصدی این سمت تقدیر شد.

دکتر سید محمود هاشمی، مدیر کل گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در این مراسم، با اشاره به بیانات رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) که فرمودند: «دانشگاه مبداء همه تحولات است»، به جایگاه والای دانشگاه در در جامعه اشاره و از اهمیت گزینش و گزینش گران در آن سخن گفت.

وی از رویکرد انقلابی دانشگاه آزاد اسلامی در تمام فعالیت های خود و بویژه امور گزینش سخن گفت و افزود:  امروز با رویکرد انقلابی دانشگاه آزاد اسلامی، اهمیت گزینش بیش از پیش مورد توجه بوده؛ و اخلاق و اخلاق مداری محور اصلی فعالیت گزینش گران در سیستم دانشگاه آزاد اسلامی است.

مدیر کل گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در ادامه با اشاره به سیاست جابجایی گردشی مدیران گزینش بین واحدهای استان گفت: طبق سیاست ها و رویکرد گزینش، مدیر گزینش هر واحد از واحد دیگر انتخاب شده و پس از چندسال، جابجایی صورت خواهد گرفت.

وی در خاتمه با تقدیر از خدمات محمدباقر واعظی در زمان تصدی مسئولیت گزینش واحد اسلامشهر، اخلاق و اخلاق مداری، روحیه انقلابی، صداقت، امانتداری، توجه به حفظ آبروی افراد و صیانت از ارزش های دینی و دانشگاهی را از اولویت های گزینش در انتخاب گزینش گران برشمرد و خطاب به مدیران گزینش، به آنها تاکید کرد.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر نیز در این مراسم خط مشی گزینش را برگرفته از مکتب اهل بیت عصمت و طهارت (ع) دانسته و مدیر گزینش را بعنوان مشاوری امین برای رئیس واحد و تمام ارکان دانشگاه قلمداد کرد.

رئیس واحد اسلامشهر همچنین ضمن تقدیر از واعظی مدیر گزینش پیشین واحد اسلامشهر طی مدت فعالیت در این سمت، گام بزرگ و کارآمد گزینش، در گزینش و جذب اساتید حق التدریس را شایسته تقدیر دانست و از دکتر هاشمی و همکاران وی در گزینش استان تهران و محمدباقر واعظی تقدیر کرد.

گفتنی ست محمدحسین پورمحمد چاله سرائی از کارکنان اداره کل گزینش استان تهران بوده و بعنوان مدیر اداره تحقیق استان تهران در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به خدمت می باشد. وی بصورت موقت، تصدی گزینش دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر را عهده دار شده است.