مشاوره انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۹ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۹ کد : ۹۲۱ خبر تصویری
ویژه داوطلبان ورود به دانشگاه

"بسمه تعالی"

مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با سابقه نزدیک به 20 سال و با حضور اساتید مجرب در امر مشاوره تحصیلی و انتخاب رشته در زمینه های ذیل الذکر در خدمت داوطلبان محترم کنکور می باشد .

1- آشنایی داوطلبان با شیوه انتخاب رشته بر اساس تراز نمره و رتبه .

2-آشنایی داوطلبان با رشته محل های انتخابی و کمک به اولویت بندی انتخاب های آنها .

3-راهنمایی داوطلبان مبنی بر انتخاب رشته از طریق سایت های مربوطه .

4-مشاوره و راهنمائی داوطلبان با توجه به علاقه دانشجو و همچنین خواست خانواده ها .

5-افزایش آگاهی داوطلبان از محتوای رشته های تحصیلی و آینده شغلی آن .

6-شناسایی توقعات و انتظارات داوطلبان از رشته تحصیلی منتخب .

7-ارائه راهنمائی های لازم در خصوص امکان ادامه تحصیل در رشته منتخب در آینده .

8-معرفی رشته های تحصیلی بین رشته ای که آینده شغلی مناسب تری دارند .

9-معرفی امتیازات و امکانات موسسات آموزشی به داوطلبین که با دیدی بازتر نسبت به انتخاب دانشگاه خود اقدام نمایند .

10- ارایه ملاک های منطقی و اطلاعات مناسب در راستای هدایت تحصیلی و انتخاب رشته وحذف ملاک های کاذب و نامناسب که اساسا از سوی اطرافیان دیکته می شود .

مشاورین ما به شما کمک می‌کند با اطلاع از ویژگیها و شرایط خود، رشته‌ها و شرایط جامعه ، تصمیم مناسبی در مورد انتخاب رشته تحصیلی‌اتان اتخاذ کنید. چنین فرایندی برای انتخاب رشته دانشگاهی بسیار حایز اهمیت است . مشاورین ما  تلاش می‌کنند ، علاوه بر اینکه شما را از جنبه‌های مختلف هوشی، استعداد و علایق شناسایی کند ، بلکه این شناخت را با شناختهای داوطلبان گرامی درهم می‌آمیزد و با در نظر گرفتن مقررات بیرونی و شرایط ویژه جامعه اقدام به تصمیم‌گیری نمایند.