با موافقت هیات امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت؛

اخذ مجوز فعالیت مرکز تحقیقاتی زیست محیطی توسط واحد اسلامشهر

با موافقت هیات امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت؛

اخذ مجوز فعالیت  مرکز تحقیقاتی زیست محیطی توسط واحد اسلامشهر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر موفق به اخذ مجوز فعالیت مرکز تحقیقاتی زیست محیطی شد./ اعلام آمادگی واحد اسلامشهر در انجام پروژه های زیست محیطی کارخانه ها و مراکز تولیدی جنوب غرب استان تهران.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

دکتر معصومه سهرابی معاون پژوهش و فناوری واحد اسلامشهر از دریافت مجوز تاسیس مرکز تحقیقات پژوهشهای کاربردی زیست محیطی این واحد دانشگاهی خبر داد. وی در گفتگو با اداره روابط عمومی واحد اسلامشهر گفت: پیرو پی گیری های حوزه معاونت پژوهشی این دانشگاه و انجام مراحل اداری مربوطه، مجوز راه اندازی مرکز تحقیقات پژوهشهای کاربردی زیست محیطی از سوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی به واحد اسلامشهر اعطا شد.

سهرابی در ادامه به قابلیت های اجرایی این مرکز اشاره کرد و افزود: این مرکز آمادگی انجام پروژه های زیست محیطی کارخانه ها و مراکز تولیدی؛ طرح و اجرای طرح های هادی روستایی مناطق همجوار، بویژه با قابلیت دسترسی در مسیر های شهر های ساوه و قم؛ اجرای طرح های پژوهشی با محوریت  لرزه زمین ساخت، زمین شناسی مهندسی، ارائه خدمات مشاوره ای  در زمینه حل معضلات زیست محیطی مراکز دامداری و دامپروری  در منطقه اسلامشهر و حومه؛ همکاری در انتشار نقشه های موضوعی زمین شناسی، زیست محیطی، پراکنش و...  را دارد.

معاون پژوهش و فناوری واحد اسلامشهر در خاتمه ابراز امیدواری کرد: به یاری خداوند متعال و باتوجه به برنامه ریزی های صورت گرفته؛ امیدواریم در آینده ای نزدیک، این مرکز فعالیت های خود را بصورت عملی در قالب انجام اولویت های پژوهشی سازمانهای مرتبط، کارگاه های علمی، ارائه مقالات و سمینارهای مورد نیاز دانشجویان جهت آشنایی با تحقیقات و فناوری در حوزه پژوهش های زیست محیطی عرضه نموده و بتواند سهم موثری در حل مشکلات زیست محیطی کشور داشته باشد.

دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در این مجوز خطاب به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر آورده است: بنا به درخواست آن واحد و با توجه به موافقت هیات امنای استانی با تاسیس مرکز تحقیقات زیست محیطی، به موجب این مجوز با فعالیت مرکز تا تاریخ 1/10/1394 موافقت می شود. امید است با اتکال به ایزد منان و تلاش و پشتکار اعضای هیات علمی، شاهد پیشرفت های روزافزون مرکز تحقیقات آن واحد باشیم.