کسب مقام های برتر مسابقات کشوری سازه های ماکارونی توسط واحد اسلامشهر

۰۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۵ کد : ۹۱۶ اخبار
تیم سازه های ماکارونی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر مقام اول و سوم مسابقات کشوری دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین را به نام خود ثبت کرد.

تیم سازه های ماکارونی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با حضور در دومین دوره مسابقات کشوری دانشگاه بین المللی قزوین (ویژه اتباع افغانستان)، که در روز یکشنبه سی ام تیرماه در دانشگاه بین المللی امام خمینی برگزار شد؛ توانست با برتری بر دیگر رقیبان، دو مقام برتر این دوره از مسابقات کشوری را به خود اختصاص داده و عناوین اول و سوم را کسب کند.

دراین دوره مسابقات که 26 سازه در گرایش سنگین دهنه ی 45 سانتی متر، از 7 استان: تهران، قزوین، مرکزی، خراسان رضوی، قم، کاشان و اصفهان به رقابت با یکدیگر پرداختند، تیم آریانا2 با وزن سازه 500 گرم و تحمل وزن 1013.3 کیلوگرم از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر موفق به کسب مقام اول شد.

پس از آن، تیم mln از دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با وزن سازه 499.4 گرم وتحمل وزن 1003.5 کیلو گرم مقام دوم و تیم آریانا1 از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با وزن سازه 499.2 گرم با تحمل وزن 912 کیلوگرم به مقام سوم دست یافت.

محسن محمدی و امیر عباس حسینی اعضای تیم سازه های ماکارونی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این دوره از مسابقات که اختتامیه آن با حضور دکتر نایینی رئیس دانشگاه و دکتر بیات مسئول امور بین الملل، دکتر حسامی فر معاون فرهنگی دانشگاه، و عشایری رییس اداره کل امور اتباع استان قزوین و دکتر جمال انصاری مسئول امور دانشجویان سفارت جمهوری اسلامی افغانستان برگزار شد؛ تشکیل دادند.

گفتنی است رکورد کشوری در گرایش سنگین دهانه (45)  به مقدار 1016 کیلوگرم است و اعداد ثبت شده نشانگر کیفیت بالای رقابت و آمادگی شرکت کنندگان در این دوره است.