قهرمانی بلامنازع کشتی گیران واحد اسلامشهر در هر دو رشته آزاد و فرنگی

دقایقی پیش نتایج نهایی مسابقات کشتی فرنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران مشخص شد

۳۱ تیر ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۸ کد : ۹۱۳ اخبار
تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در رشته کشتی فرنگی نیز توانست همچون کشتی آزاد با برتری از دیگر حریفان خود از واحدهای استان، بر سکوی قهرمانی استان تهران در بخش فرنگی دست یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

نتایج دومین روز مسابقات کشتی آزاد و فرنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران مشخص شد . بر همین اساس در رشته کشتی فرنگی که امروز دوشنبه سی و یکم تیرماه با رقابت 12 تیم از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در 10 وزن، به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در خانه کشتی اسلامشهر برگزار شد، بار دیگر تیم میزبان (دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر) با کسب 187 امتیاز و 10 مدال رنگین (5مدال طلا، 3 مدال نقره و 2مدال برنز) قهرمان، تیم واحد تهران جنوب با کسب 182 امتیاز دوم و تیم واحد شهرری  با 176 امتیاز به مقام سوم دست یافت.

در وزن 55 کیلوگرم کشتی فرنگی ابراهیم عسگری از واحد شهرری اول، امیرمحمد اعتمادی از واحد اسلامشهر دوم و محمدحسین عزتی از تهران جنوب سوم شدند.

در وزن 60 کیلوگرم فرهاد سالاری از واحد اسلامشهر با کسب مدال طلا به مقام قهرمانی رسید، میلاد توحیدی از شهرری دوم و محمد جعفری از واحد تهران جنوب سوم شدند.

در وزن 63 کیلوگرم نیز حسین عباسی از واحد اسلامشهر با کسب مدال طلا به مقام قهرمانی رسید، مسعود کرمی از تهران جنوب و مصطفی بابایی از شهریار به ترتیب عناوین دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.

محمد محمودی از واحد اسلامشهر  در وزن 67 کیلوگرم این رشته از مسابقات کشتی فرنگی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران اول، عرفان ستاری از شهرری دوم و محمد رفیعی از تهران جنوب عنوان سوم را کسب کردند.

در وزن 72 کیلوگرم امید زالی از واحد شهرری قهرمان و امین سوری از تهران جنوب نائب قهرمان شده و علی بیرانوند از تهران مرکز بر سکوی سوم ایستاد.

در وزن 77 کیلوگرم کشتی فرنگی عارف حبیب الهی از واحد اسلامشهر با کسب مدال طلا به مقام قهرمانی رسید، میرحسین نوازشی از شهرری دوم، حامد آرمیان از واحد تهران مرکز سوم شد.

در وزن 82 کیلوگرم علیرضا زالی از شهرری اول، مهران کرم از اسلامشهر دوم و فرهاد بلالی از تهران جنوب سوم شدند.

در وزن 87 کیلوگرم نیز مهدی هدایی از تهران جنوب مدال طلا را بر گردن آویخته و بر سکوی اول تکیه زد، علی موسی زاده از شهر ری و شهرام مهدیزاده از اسلامشهر نیز به ترتیب عناوین دوم و سوم را کسب کردند.

در وزن 97 کیلوگرم نیز امیرمحمد نوروزی از تهران جنوب قهرمان، ابوالفضل اصغری از واحد اسلامشهر نائب قهرمان و علی عباسی از تهران مرکز و حسین ولی نیا از شهریار بصورت مشترک عنوان سوم را به خود اختصاص دادند.

در وزن 130 کیلوگرم بهنام مهدیزاده یکی دیگر از کشتی گیران فرنگی واحد اسلامشهر گوی سبقت را از دیگر رقبا ربود با کسب مدال طلا به مقام قهرمانی رسید، عرفان ایوبی از تهران جنوب دوم و مصطفی آقایی فر از واحد شهرری سوم شد.

گفتنی است نفرات برتر این مسابقات روز دوم شهریورماه جهت شرکت در مسابقات سراسری دانشگاه آزاد اسلامی به واحد ساری اعزام خواهند شد.