کسب ۱۰ مدال رنگین و قهرمانی بلامنازع کشتی گیران واحد اسلامشهر

نتایج اولین روز مسابقات کشتی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران مشخص شد

۳۱ تیر ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۵ کد : ۹۱۲ اخبار
تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در رشته کشتی آزاد با اختلاف بسیار زیاد از دیگر تیم های شرکت کننده و کسب ۱۰ مدال رنگین به مقام قهرمانی استان تهران دست یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

نتایج اولین روز مسابقات کشتی آزاد و فرنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران مشخص شد . بر همین اساس در رشته کشتی آزاد که روز یکشنبه سی ام تیرماه با رقابت 12 تیم از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان ترهان در 10 وزن، به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در خانه کشتی اسلامشهر برگزار شد، تیم میزبان (دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر) با کسب 200 امتیاز قهرمان، تیم واحد شهرقدس با کسب 147 امتیاز دوم و تیم واحد یادگار امام  با 112 امتیاز به مقام سوم دست یافت.

در وزن 57 کیلوگرم کشتی آزاد محمدرضا اکبری از واحد اسلامشهر با کسب مدال طلا به مقام قهرمانی رسید، علیرضا عکاف پور از شهرقدس دوم و امیرحسین بصیری از واحد تهران غرب سوم شدند.

در وزن 61 کیلوگرم یوسف شیرمحمدی از واحد شهریار  اول، علی بهادر از تهران جنوب دوم و حسن بلوریان از واحد پزشکی و وحید ورزیده از اسلامشهر بصورت مشترک سوم شدند.

در وزن 65 کیلوگرم این رشته از مسابقات کشتی آزاد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، سیدرضا سیدعزیزی از واحد تهران جنوب اول، بابک بهاری از شهرقدس دوم و علی کریمی از اسلامشهر عنوان سوم را به خود اختصاص داد.

در وزن 70 کیلوگرم نیز رضا شیرازی از شهرقدس قهرمان و علیرضا حسنی از واحد اسلامشهر نائب قهرمان شده و سیدمحمدعلی میرقائمی از تهران شمال و پیمان شجربیگی از تهران غرب بصورت مشترک بر سکوی سوم ایستادند.

در وزن 74 کیلوگرم کشتی آزاد امیرحسین موسوی از پردیس اول، کمیل نورمحمدی از شهرری دوم و سید ابوالفضل ایروانی از شهرقدس و فرهاد نوری از واحد اسلامشهر سوم شدند.

در وزن 79 کیلوگرم محمد آرمون از واحد اسلامشهر با کسب مدال طلا به مقام قهرمانی رسید، مصطفی شیخ چلندری از تهران شمال دوم، میلاد حسینی از واحد تهران مرکز سوم شد.

در وزن 86 کیلوگرم نیز حمیدرضا زرین پیکر از واحد اسلامشهر مدال طلا را بر گردن آویخته و بر سکوی اول تکیه زد، حسین خواجه صالحانی از پردیس نائب قهرمان شده و محمد جعفری از شهرری بر سکوی سوم ایستاد.

در وزن 92 کیلوگرم نیز حامد گرامی یکی دیگر از کشتی گیران واحد اسلامشهر گوی سبقت را از دیگر رقبا ربود با کسب مدال طلا به مقام قهرمانی رسید، امیررضا فتاحی از تهران جنوب دوم و نیما بنگر از واحد شهرری سوم شد.

در وزن 97 کیلوگرم میثم عبدی از واحد شهرقدس قهرمان، مهدی طاهری از واحد اسلامشهر نائب قهرمان و خشایار شیرمرادی از واحد رودهن عنوان سوم را به خود اختصاص داد.

در وزن 125 کیلوگرم نیز جلیل پیرمردی از واحد پردیس بر سکوی اول ایستاد ، امیرحسین ایوبی از واحد تهران جنوب عنوان نائب قهرمانی را از آن خود کرد و مهدی حبیب نژاد از اسلامشهر نیز  بر سکوی سوم ایستاد.

گفتنی است نفرات برتر این مسابقات روز دوم شهریورماه جهت شرکت در مسابقات سراسری دانشگاه آزاد اسلامی به واحد ساری اعزام خواهند شد.