آغاز مسابقات کشتی آزاد و فرنگی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی واحد اسلامشهر

۳۰ تیر ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۱ کد : ۹۱۱ اخبار
دقایقی پیش مسابقات قهرمانی کشتی آزاد و فرنگی دانشجویان دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی واحد اسلامشهر در خانه کشتی اسلامشهر آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر هم اکنون مسابقات کشتی آزاد و فرنگی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی واحد اسلامشهر آغاز شد.

این مسابقات در 2 رشته فرنگی و آزاد با حضور 12 تیم از واحدهای تهران مرکز، تهران جنوب، تهران شمال، شهرری (یادگار امام) ،شهر قدس، پرند، دماوند، پردیس، فیروزکوه، اسلامشهر، پزشکی و رودهن برگزار می‌شود.

در این دوره از مسابقات 120 ورزشکار در قالب 10 وزن آزاد و فرنگی با هم رقابت می کنند.

این دوره مسابقات کشتی دانشجویان دانشگاه آزاد استان تهران با حضور مسئولان استانی و شهرستانی طی امروز و فردا (یکشنبه سی ام و دوشنبه سی و یکم تیرماه) به مدت 2 روز در خانه کشتی اسلامشهر برگزار می شود.