۱۱ تیر ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۹ کد : ۹۰۷ خبر تصویری
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و انجمن علمی آموزش محیط زیست و توسعه پایدار ایران تفاهم نامه همکاری مشترک ۵ ساله منعقد کردند.

دکتر معصومه سهرابی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با روابط عمومی این واحد دانشگاهی از انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با انجمن علمی آموزش محیط زیست و توسعه پایدار ایران خبر داد و گفت: در راستای اهداف سند چشم انداز و سیاست های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران و در جهت بهره مندی مستمر و نهادمند از خرد جمعی و از آنجا که ارتباط و همکاری بین مؤسسات علمی، آموزشی و پژوهشی می تواند به ارتقاء کمی و کیفی هدف ها و برنامه های مشترک یاری رساند، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر ضمن دیدار و گفتگو با دکتر جلال ولی الهی رئیس انجمن علمی آموزش محیط زیست و توسعه پایدار ایران، اقدام به انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک با این انجمن کرد.

وی همکاری مشترک دوپایگاه علمی و پژوهشی قدرتمند در عرصه علم (انجمن و دانشگاه) را در پربارتر کردن وظایف و مسئولیت های هر دو بخش بسیار تاثیر گذار دانسته و با اشاره به اقدامات پژوهشی صورت گرفته در حوزه های زیست محیطی در دانشگاه اسلامشهر، بر استفاده از ظرفیت ها و قابلیت های دانشگاه و انجمن در دسترسی به اهداف پژوهشی در حوزه های زیست محیطی و حرکت به سمت انجام پژوهشهای کاربردی و توسعه ای تاکید کرد.

معاون پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در ادامه، استفاده از توانایی های علمی و توسعه همکاری های آموزشی، تحقیقاتی و فناوری در جهت استمرار ارتباط سازمان یافته بین انجمن علمی آموزش محیط زیست و توسعه پایدار ایران و واحد اسلامشهر به منظور برطرف نمودن نیازهای متقابل را هدف اصلی در انعقاد این تفاهم نامه معرفی و خاطرنشان کرد: این تفاهم نامه، در سه حوزه: آموزشی(برگزاری کارگاه های آموزشی ، برگزاری همایش ها و بازدید های علمی و کارآموزی دانشجویان)، پژوهشی (حمایت از چاب و انتشار کتاب، کارهای تحقیقاتی مشترک، برگزاری همایش و نشستهای مشترک، استفاده از توان علمی اعضاء هیات علمی ،استفاده از فناوری نوین و ...) و فناوری (حمایت از تجاری سازی تحقیقات و فناوری های نو با رعایت مقررات مربوطه ) منعقد شده است.

دکتر معصومه سهرابی فراهم نمودن امکانات مناسب جهت انجام بهینه دوره کارآموزی، صدور گواهی پایان دوره، اولویت دهی به عناوین تحقیقاتی پیشنهادی و یا توافق شده طرفین، انتشار مقالات علمی حاصل از نتایج پروژه های تحقیقاتی مصوب با نام مشترک واحد اسلامشهر و انجمن، دعوت از متخصصان طرفین جهت حضور در سمینار های علمی و دوره های آموزشی فناوری و ...، فراهم نمودن امکان بازدید های علمی محققین و متخصصین،  همکاری در زمینه فناوری اطلاعات و انتشارات، حمایت و ایجاد بستر مناسب برای حضور بهینه پژوهشگران طرفین در نشست های تخصصی و برنامه های پژوهشی و ... را از مهمترین سرفصل های مدنظر در این تفاهم نامه برشمرد و تاکید کرد: این تفاهم نامه بمدت  5 سال بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و انجمن علمی آموزش محیط زیست و توسعه پایدار ایران منعقد شده  و در صورت تمایل و تداوم فعالیت های مشترک هر یک از طرفین تفاهم نامه قابل تمدید خواهد بود.