همزمان با بیست و سومین روز ماه مبارک رمضان صورت گرفت؛

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۰۸ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۰ کد : ۸۹۹ خبر تصویری
بعدازظهر امروز محفل انس با قرآن کریم با حضور قاریان و حافظان ممتاز ملی و بین المللی در نمازخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر امروز، بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر میزبان برگزاری محفل انس با قرآن کریم و جاری شدن طنین نوای روحنواز کلام وحی با صوت خوش قاریان و حافظان ممتاز ملی و بین المللی بود.

محمدرضا اکبرزاده قاری ممتاز کشوری و استاد محسن قاسمی قاری ممتاز بین المللی در ابتدای این مراسم که به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد، آیات روحبخش کلام الله مجید را قرائت کردند.

این مراسم با اجرای برنامه توسط علی و هادی اسلامی (برادران حافظ کل قرآن کریم) حلاوتی دوچندان یافته و با اجرای تواشیح توسط گروه بین المللی طه و اجرای مسابقه بین حاضرین خاتمه یافت.