ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد اسلامشهر برگزار شد؛

برگزاری سمینار «نقش نانو تیوبهایی زیست سازگار با بدن در انتقال دارو»

۰۴ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۸ کد : ۸۹۶ اخبار
با حضور ۳۰ عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر سمینار «نقش نانو تیوبهایی زیست سازگار با بدن در انتقال دارو» در سالن کنفرانس ریاست این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر سمیه فتوحی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با اداره روابط عمومی واحد اسلامشهر؛ از برگزاری سمینار 8 ساعته «نقش نانو تیوبهایی زیست سازگار با بدن در انتقال دارو» خبر داد و افزود: هدف از برگزاری این سمینار آن است که شرکت کنندگان بتوانند با تفاوتهای نحوه دارورسانی سنتی و مدرن، نقش و کاربرد نانوتیوب های زیست سازگار، و همچنین جمعیت نانو ذرات در دوزهای مختلف جهت تحویل هدفمند دارو در بدن و درمان بیماریهای مختلف از جمله سرطان، HIV ، هپاتیت و ... آشنا شوند.

وی ادامه داد: 30 نفر از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و دانشجویان واحد اسلامشهر در این سمینار یک روزه، که روز سه شنبه سی و یکم اردیبهشت ماه در سالن کنفرانس ریاست واحد برگزار شد؛ شرکت کرده و با چگونگی روش های دارورسانی مدرن، کشتن سلول های بیمار بدون استفاده از تشعشعات مضر، و همچنین امکان رسانش دارو در ابعاد نانومتریک آشنا شدند.

گفتنی است دکتر الهام پورنامداری عضو هیأت علمی گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و مدرس این دوره آموزشی یک روزه؛ شرکت کنندگان را با سرفصل های اساسی دوره همچون: آشنایی با نانو مواد و نانو تکنولوژی، دلایل کوچک کردن مواد در ابعاد نانو، نانو داروها، زیست سازگاری و نانو ذرات،  نانو ذرات مغناطیس دی اکسید آهن، طلا، نقره، تیتانا، سیلیکا ، کوانتوم داتها و denderimer ، نانوتیوب های زیست سازگار در انتقال دارو شامل نانو تیوب های بورنیترید، کربن، دی اکسید تیتانیوم، سیلیکا و نانو تیوب های آلی، دارورسانی هدفمند، سرطان و دارورسانی هدفمند برای درمان آن، نقش نانو تیوب های کربن در دارورسانی هدفمند، و استفاده از کمک وسایل آموزشی جهت آشنایی با دنیای نانو و سیستم های دارورسانی هدفمند آشنا کرد.