لحظاتی پیش برگزار شد؛

برگزاری سمینار علمی اتیسم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۰ کد : ۸۹۵ اخبار
سمینار علمی اتیسم به همت دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و با همکاری انجمن علمی دانشجویی روانشناسی این واحد دانشگاهی و موسسه میتا دقایقی پیش در سالن اجتماعات واحد اسلامشهر برگزار شد.

خدامعلی نورانی رئیس اداره بهزیستی شهرستان اسلامشهر در ابتدای این سمینار با معرفی سازمان بهزیستی و امکانات آن، گزارشی از مراکز فعال و خدمات این سازمان به مراجعین ارائه و از همکاری جاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و سازمان بهزیستی این شهرستان در راستای خدمت رسانی هرچه بیشتر علمی و تخصصی به مراجعین استقبال کرد.

وی با تقدیر از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در توجه به ارتقاء سلامت جامعه و برگزاری این سمینار و مراسم های اینچنین، برگزاری این سمینار را فرصتی مغتنم در تبادل اطلاعات تخصصی و همچنین اطلاع رسانی بهینه در جامعه دانست و خواستار ادامه ی این همکاری مطلوب شد.

دکتر مهرناز آزادیکتا، دکتر کامبیز کامکاری و دکتر معصومه همایونی اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در ادامه ی این سمینار، به ترتیب به معرفی اختلال اتیسم، ویژگی ها و نشانه های کودکان مبتلا و اهمیت کشف نوابغ اتیسم، و شیوه های درمان اتیسم پرداخته و حاضرین را با این اختلال و چگونگی شناخت و درمان آن آشنا کردند.

زهرا مهاجری نماینده انجمن اتیسم ایران و مدیر شعب و دفاتر نمایندگی این انجمن نیز در بخش دیگر این سمینار علمی، آگاهی بخشی (تخصصی و عمومی) در جامعه و توانمندسازی خانواده ها را دو هدف عمده و اساسی انجمن اتیسم ایران معرفی کرد.

وی ضمن تقدیر از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در برگزاری این سمینار تخصصی، خواستار انجام اقدامات بنیادی در اصلاح و ارتقاء فرهنگ جامعه در پذیرش کودکان اتیسم و ایجاد جامعه ای امن و آزاد برای کودکان اتیسم و خانواده های ایشان شد.

این سمینار علمی با نمایش فیلم مستند اختلالی به نام اتیسم، با حضور بیژن همدرسی کارگردان این فیلم ادامه و با پرسش و پاسخ حاضرین با اساتید سخنران و همچنین کارگردان فیلم اختلالی به نام اتیسم خاتمه یافت.

دکتر فیروز کیومرثی مدیرگروه رشته روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و دبیر علمی سمینار اتیسم در گفتگو با روابط عمومی واحد اسلامشهر، برگزاری این سمینار را در راستای ارتقاء سلامت جامعه دانسته و از برپایی نمایشگاه دستاوردهای کودکان اتیسم همزمان با برگزاری سمینار در این واحد دانشگاهی خبر داد.

وی افزود: در حاشیه برگزاری سمینار علمی اتیسم در سالن اجتماعات، نمایشگاهی از دستاوردهای کودکان اتیسم نیز درراهرو شرقی طبقه سوم ساختمان اداری (جنب سالن اجتماعات) دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برپا و در معرض بازدید علاقمندان قرار گرفت که خوشبختانه با استقبال بسیاری همراه بود.