برگزاری کارگاه آموزشی – تخصصی «تبیین گام دوم انقلاب اسلامی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۰ کد : ۸۹۲ اخبار

به همت حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر (شهید چمران)، کارگاه آموزشی تخصصی «تبیین گام دوم انقلاب اسلامی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

در این کارگاه یک روزه که روز چهارشنبه بیست و پنجم اردیبهشت ماه طی دو بخش (بخش اول در سالن اجتماعات و بخش دوم در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر) برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین علی خاک رنگین مسئول موسسه شناخت رهبری و پژوهشگر دفتر حفظ و نشرآثار مقام معظم رهبری، حاضرین را با اصول اساسی در تبیین گام دوم انقلاب اسلامی آشنا و به سوالات آنان پاسخ گفت.

حجت الاسلام والمسلمین خاک رنگین در بخش اول این نشست به گام اول انقلاب اسلامی و دستاوردهای انقلاب اسلامی در چهل ساله اول تاریخ انقلاب در عرصه های مختلف علم ، فرهنگی، اقتصادی، نظامی، توسعه و شهرسازی، آموزش و ... اشاره کرد.

وی با بیان اهمیت و نقش انقلاب و انقلابی در دستیابی به این دستاوردها گفت: انقلابی کسی است که دل در گرو ارزشهای ایران اسلامی داشته و با شعار انقلاب «ما می توانیم» توانست علیرغم هجمه ها، فشار ها، ترورها، محدودیت ها، تحریم ها و جنگ نظامی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، با توکل بر خدا از آن عبور کند.

سخنران کارگاه آموزشی تخصصی «تبیین گام دوم انقلاب اسلامی»، در بخش دوم با اشاره به چالش های اخیر، بزرگترین چالش کشور را چالشی ذهنی دانست و با طرح بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در گام دوم انقلاب، به تشریح و تحلیل اندیشه ایشان در راستای چشم انداز تشکیل تمدن سازی اسلامی در جهان و اهداف متعالی انقلاب اسلامی پرداخت.

وی در خاتمه خطاب به حاضرین؛ بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی، بیان پیروزی های بیشمار در برابر دشمنان، فروپاشی و احتضار دشمن، بیان ظرفیت های کشور، نصرت الهی، هویت ایرانی اسلامی و آرمان ظهور را از جمله ی راهکارهای تقویت امید در خود و جامعه برشمرد.