طی حکمی از سوی رئیس فدراسیون ورزش دانش آموزی کشور

عضو هیأت علمی واحد اسلامشهر « مشاور امور آموزش و پژوهش» فدراسیون ورزش دانش آموزی شد

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۲ کد : ۸۹۱ اخبار
رئیس فدراسیون ورزش دانش آموزی کشور طی حکمی «دکتر کیوان ملا نوروزی» عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر را به عنوان « مشاور امور آموزش و پژوهش » این فدراسیون منصوب کرد.

در حکم حسین بابوئی به ملانورزی آمده است: با عنایت به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جناب عالی و نظر به کیفیت بخشی امور ورزش دانش آموزی کشور، به موجب این ابلاغ به عنوان مشاور امور آموزش و پژوهش فدراسیون ورزش دانش آموزی به مدت سه سال منصوب می شوید.

توفیق روزافزون شما را در راه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در سایه توجهات حضرت صاحب الزمان (عج) از خداوند متعال خواستارم.

کیوان ملانوروزی استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی است که از سال ۱۳۸۷ با واحد اسلامشهر همکاری می‌کند.