کسب مقام سوم در هر دو بخش انفرادی و تیمی تنیس روی میز دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران توسط واحد اسلامشهر

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۶ کد : ۸۸۵ اخبار
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در مسابقات تنیس روی میز دانشجویان برادر دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران مقام سوم را در هر دو گروه تیمی و انفرادی از آن خود کردند.

حامد نادری، حسین جعفری، عادل رضائیان و حمیدرضا حق دوست به سرپرستی طاهر ویسی و مربی گری شهرام خانزاده با حضور در مسابقات تنیس روی میز دانشجویان برادر دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران که روزهای دوشنبه نهم و سه شنبه دهم اردیبهشت ماه با رقابت 12 تیم از واحدهای استان تهران به میزبانی واحد شهرقدس برگزار شد؛ مقام سوم تیمی و نیز انفرادی را کسب کرده و بر سکوی سوم این دوره از مسابقات تکیه زدند.

همچنین حسین جعفری که عضو تیم ملی جانبازان و معلولین تنیس روی میز کشور که قهرمانی آسیا را نیز در کانامه ی خود دارد، عنوان بازیکن اخلاق را در این مسابقات به نام خود و واحد اسلامشهر ثبت کرد.

گفتنی است در هر دو بخش انفرادی و تیمی، واحدهای تهران شمال و تهران جنوب به ترتیب عناوین اول و دوم را کسب کردند.