برگزاری نشست تخصصی «فلسفه دعا در ادیان» در واحد اسلامشهر

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۰ کد : ۸۸۲ اخبار
نشست تخصصی «فلسفه دعا در ادیان» ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر نشست تخصصی «فلسفه دعا در ادیان» روز یکشنبه بیست و پنجم فروردین ماه با حضور 50 نفر از اساتید و کارکنان واحد اسلامشهر در سالن کنفرانس ریاست این واحد دانشگاهی برگزار شد.

فاطمه سلیمانی کوشالی عضو هیأت علمی گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این نشست،  با اشاره به تاریخچه پیدایش دعا، تقسیمات مختلف آن بر اساس مبانی عرفانی، انسان شناسی و معرفت شناسی را بیان و به سوالات حاضرین پاسخ گفت.

دکتر جبار امینی معاون فرهنگی و دانشجویی واحد اسلامشهر نیز در این نشست که با هدف آشنایی هرچه بیشتر مخاطبین با تاریخچه و فلسفه دعا و مناجات در ادیان مختلف، و جایگاه دعا در تعالیم اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام، در زادروز حضرت امام زین العابدین (ع) برگزار شد؛ به بیان مطالبی ارزشمند در زمینه ی دعا در ادیان مختلف، جایگاه آن در شریعت اسلام وهمچنین نگاه فلسفی وعرفانی به مقوله دعا با تکیه بر آیات و روایات پرداخت.

گفتنی است از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر به کلیه شرکت کنندگان در این نشست، گواهی حضور صادر خواهد شد.