همزمان با روز جانباز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد؛

برگزاری نشست روشنگری «افسران جنگ نرم» با حضور مسئولین دانشگاه و شهرستان اسلامشهر

۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۹ کد : ۸۷۸ اخبار
سردار اهوازیان: «روز تحریم، روز افتخار ماست چراکه نشان دهنده ی موفقیت نهضت مقاومت و انقلاب اسلامی در دنیا است.»

دقایقی قبل نشست روشنگری «افسران جنگ نرم» با حضور و سخنرانی سردار عبدالفتاح اهوازیان کارشناس جبهه مقاومت و بیداری اسلامی در جمع دانشگاهیان و مسئولین شهرستان اسلامشهر، در سالن کنفرانس واحد اسلامشهر برگزار شد.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر دراین مراسم با اهدای درود و سلام به ارواح طیبه امام راحل (ره) و شهدا، و آرزوی توفیق، سلامتی و سعادت برای مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، و تبریک اعیاد شعبانیه و روزهای پاسدار و جانباز، از سردار اهوازیان و جانبازان و خانواده های معزز شهدای حاضر در مراسم، تقدیر کرد.

وی میزبانی این مراسم را افتخاری برای خود و همکاران واحد اسلامشهر دانست و گام برداشتن در مسیر انقلاب و پیشبرد اهداف آن را وظیفه خود و دیگران دانست.

اسفندیار با اشاره به اقدام اخیر رئیس جمهور امریکا در تروریست خواندن نیروهای جان بر کف سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران، بر افزایش بصیرت و هوشیاری و انسجام در مقابل توطئه های پلید دشمنان انقلاب و ایران اسلامی تاکید کرده و خاطرنشان کرد: امروز لازم است بیش از گذشته هوشیار بوده و به خدمت بااخلاص برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی اهتمام داشته باشیم.

سردار عبدالفتاح اهوازیان فرمانده قرارگاه سری نصرت در دوران دفاع مقدس و سخنران ویژه نشست روشنگری «افسران جنگ نرم» که به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، از نقش اندیشه های انقلاب اسلامی در بیداری اسلامی و موفقیت های بیشمار آن در سراسر جهان سخن گفته و با اشاره به تروریست خواندن سپاه پاسداران و تحریم آن توسط رئیس جمهور آمریکا، این اقدام را نشانه ی موفقیت نهضت مقاومت و انقلاب اسلامی در دنیا دانست و به بیان مباحثی با محوریت بیداری اسلامی و نقش جانبازان در پاسداری از انقلاب اسلامی پرداخت.

این کارشناس جبهه مقاومت و بیداری اسلامی با تبریک روز پاسدار و جانباز به حاضرین، به سخنی از دکتر شریعتی اشاره کرد و گفت: امروز به ما می گویند تروریست، چون همچون قطار، در حال حرکت رو به جلو هستیم. وی افزود: با این سخنان بی ارزش هیچ اتفاقی نیفتاده است، چراکه ما سالهاست که از سوی امریکا که خود حامی تروریست هاست، تحریم بوده و متهم به تروریست بودن هستیم.

اهوازیان در ادامه با اشاره به جاری شدن دوباره ی موج همبستگی ایرانیان، و اتحاد و انسجام ایشان در مواجهه با حادثه سیل اخیر؛ همدلی و همکاری صمیمی نیروهای سپاه، ارتش و مردم را همچون نور محبت گسترده شده در ایران توصیف کرد که بار دیگر همبستگی ملت ایران را در سراسر جهان به نمایش گذاشته است.

وی ادامه داد: امروز این اتحاد و همبستگی همچون دانشگاهی جهانی برای گسترش فرهنگ انقلاب و مقاومت عمل میکند و این چیزی است که آمریکا را به ستوه آورده و نمی تواند آن را ببیند.

این فرمانده دفاع مقدس همچنین با اشاره به تاثیر انقلاب اسلامی و فرهنگ ایثار و شهادت در دیگر کشورها، به پیام بزرگ رهبر کبیر انقلاب (ره) در گسترده شدن حکومت جهانی اسلام، اشاره کرده و رزمندگان جبهه های مقاومت، شهدا و جانبازان این عرصه را همچون «نارنجک های فرهنگی» دانست که با نفوذ در قلبها، افراد بسیاری را در سراسر جهان شیفته انقلاب و اسلام کرده و میکنند.

وی در خاتمه با یادآوری خاطراتی از قدرت و اقتدار دلاورمردان عرصه ی شهادت و ایثار در دوران دفاع مقدس و نیز نبرد با دواعش، اثبات اقتدار نهضت اسلامی را مسبب دشمنی بیش از پیش آمریکا و دست نشانده های او در دوره ی حاضر دانست و گفت: امروز، ما روز تحریم مان را روز افتخار خودمان می دانیم چراکه این روز و تحریم، نشان دهنده ی موفقیت ما، نهضت مقاومت و انقلاب اسلامی در دنیا است.

این مراسم که با تجلیل از 20 نفر از اساتید ، دانشجویان و کارمندان جانباز و آزاده همراه بود، با برگزاری مسابقه بین حاضرین در زمینه ی محورهای گفتگوی سردار اهوازیان ادامه و با اهدای هدیه به 5 نفر از برگزیدگان خاتمه یافت.