کسب مقام سوم مسابقات کشوری موسسه آموزش عالی خاوران توسط تیم سازه ماکارونی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۲۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۵ کد : ۸۷۲ اخبار
تیم سازه ماکارونی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر مقام سوم مسابقات کشوری موسسه آموزش عالی خاوران (مشهد) را به نام خود ثبت کرد.

تیم سازه ماکارونی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر (Keyno ) به  سرپرستی ایمان رستم نژاد و عضویت بابک صبحی در مسابقات کشوری سازه های ماکارونی SBC2019، که روزهای پنج شنبه شانزدهم و جمعه هفدهم اسفندماه با حضور و رقابت 120 سازه در گرایش راندمان دهنه ی 45 ، ستون فشاری و سنگین یک متر، در دو گروه دانشجویی ودانش آموزی از سراسر کشور  در سالن همایش حکمت مرکز پژوهشگاه شیمی واقع در شهرک علم و فناوری پژوهش برگزار شد، حضور یافته و توانست با راندمان 2439 به مقام سوم این مسابقات دست پیدا کند.

تیمهای کارکیا بریج از دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و ابر سازه از کرمانشاه به ترتیب مقام اول و دوم را به خود اختصاص دادند.

طبق گزارش ارسالی از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و بر طبق اظهارات دبیر اجرایی مسابقات، در این دوره از مسابقات سراسری، دانشجویان رشته های عمران، معماری، مکانیک و ... از استانهای مختلف کشور همچون: مازندران ، خراسان های رضوی، شمالی و جنوبی، زاهدان، تهران، البرز، زنجان، شهرکرد، اصفهان و کرمانشاه طی دو روز با یکدیگر رقابت کردند.