برگزاری جشن بزرگ «همسفر تا بهشت» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۰۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۸ کد : ۸۶۸ اخبار
دقایقی پیش، جشن بزرگ ازدواج دانشجویی در راستای برگزاری ازدواج آسان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

دقایقی پیش، جشن بزرگ ازدواج دانشجویی «همسفر تا بهشت» با حضور 23 زوج دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و خانواده های ایشان در سالن اجتماعات واحد اسلامشهر برگزار شد.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با تبریک خجسته میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)، تقارن برگزاری جشن ازدواج دانشجویی را با فرارسیدن سالروز تولد ام ابیها حضرت زهرا (س) را پیامی خجسته و مبارک برای تأسی هرچه بیشتر زوجین بدان حضرت برشمرد.

وی با تبریک به زوج های حاضر، برگزاری ازدواج آسان و به دور از تشریفات اضافی را اقدامی شایسته دانست و ابراز امیدواری کرد: امیدواریم این مراسم، زمینه ای برای ترویج فرهنگ ازدواج آسان و برگزاری هرچه بیشتر ازدواج های ساده دانشجویی باشد.

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا رجالی تهرانی مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران نیز در ادامه ی این مراسم، به جایگاه والای خانواده در دین مبین اسلام اشاره و از اهمیت آن سخن گفت.

وی زندگی را یک هنر دانست که در آموزه های دینی، بسیار بدان اشاره شده و بایستی برای ادامه ی آن، مهارت های لازم را کسب کرد.

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا رجالی تهرانی در ادامه از تاثیر متقابل جامعه و خانواده بر هم سخن گفت و خاطرنشان کرد: اگرچه جامعه و خانواده بر هم تاثیر دوجانبه دارند، لیکن خانواده رکن اصلی جامعه است. وی افزود: هرچه خانواده سالم تر باشد، جامعه ی سالم تری خواهیم داشت.

مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، فلسفه اصلی ازدواج را آرامش گری دانست و انتخاب مناسب در مرحله اول (پیش از ازدواج)، و مهارت و هنر زندگی را در مرحله دوم (پس از ازدواج) اصول اساسی یک زندگی آرامش بخش برشمرد.

وی در ادامه با اشاره به آیات و روایات مختلف، از نگاه ویژه ی اسلام به زندگی مشترک در مقایسه با سایر ادیان سخن گفت و خاطرنشان کرد: نگاه اسلام به زندگی مشترک خیلی جلوتر از سایر ادیان است، و در دین مبین اسلام تاکیدات بسیاری به اهمیت و جایگاه خانواده و جاری بودن محبت بین زوجین و اعضای خانواده شده است؛ تا جاییکه آن را همچون عبادت دانسته است.

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا رجالی تهرانی در خاتمه با تاکید مضاعف بر جاری کردن محبت و گذشت در زندگی مشترک به زوج های دانشجو، از راه اندازی اولین کاروان بزرگ ازدواج دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران خبر داد و گفت: برای اولین بار 110 زوج دانشجوی دانشگاه های آزاد اسلامی استان تهران بصورت کاروان دانشجویی با قطار به زیارت حضرت ثامن الحجج (ع) اعزام خواهند شد.

گفتنی است حجت الاسلام والمسلمین بلندنظر رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان اسلامشهر نیز در این مراسم، هدایایی را که از سوی سازمان تبلیغات اسلامی برای زوج های حاضر در این مراسم درنظر گرفته شده بود، به ایشان اهدا کرد.

جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با خطبه خوانی نمادین عقد یک زوج دانشجو به نمایندگی دیگر زوج ها ادامه و با مولودی خوانی و اهدای هدیه به زوج های دانشجو خاتمه یافت.

گفتنی است حضور 3 زوج جوان که از دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بوده و سالهای گذشته با حضور در جشن ازدواج دانشجویی واحد اسلامشهر، زندگی خود را آغاز نموده بودند، از دیگر برنامه های جشن «همسفر تا بهشت» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بود.