برای اولین بار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزارشد؛

برگزاری مسابقه اسکیس معماری در واحد اسلامشهر

۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۳ کد : ۸۶۵ اخبار
به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، اولین مسابقه اسکیس دانشجویان کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، اولین مسابقه اسکیس دانشجویان کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، به همت معاونت پژوهش و فناوری و همکاری دانشکده فنی مهندسی و گروه معماری واحد اسلامشهر، روز دوشنبه پانزدهم بهمن ماه در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

طبق گزارش ارسالی از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، «طراحی باغ پرندگان» در زمینی به مساحت 18000 مترمربع در منطقه 22 تهران و درمجاورت دریاچه شهدای خلیج فارس  موضوع انتخابی این مسابقه بود که از 9 صبح آغاز و تا ساعت 15  ادامه داشت.

بر اساس این گزارش، موضوع انتخابی، بر اساس اسکیس کنکور دکتری  معماری در سال های  گذشته انتخاب شد تا علاوه بر اینکه  دانشجویان آشنایی بیشتری با این بخش در کنکور دکتری پیدا می کنند، همچنین در کنار هیجان و مسابقه، آمادگی و تمرینی نیز برای آنها باشد.

درپایان مسابقه کلیه طرح ها توسط هیات داوران مورد ارزیابی قرار گرفته و از میان 20 طرح ارائه شده ، 4 طرح برتر به شرح زیر انتخاب شد:

نفر اول: امیر فضلی

نفرات دوم (به طور مشترک): حسن ملک محمدی و آرین جواهری

نفر سوم: سعید محمدی

گفتنی است اسکیس یا طراحی سریع و اولیه ، نوعی از طراحی است که خصوصیات و ویژگی های اصلی یک طرح را نشان می دهدکه درآن از جزئیات صرفنظر شده وکلیات به صورت سریع وغالبا بادست آزاد ترسیم می گردد و بدین ترتیب فکر و اندیشه اولیه طراح برروی کاغذ شکل می گیرد. انجام این تمرین به دانشجویان معماری کمک می کند که ایده ها و طرح های موردنظر خود را در زمان کوتاه و با طراحی ساده برروی کاغذ آورده و بدین ترتیب بتوانند با بررسی دوباره ایده های اولیه بیشتر درمورد طرح فکر کرده و ایده های خود را پرورش دهند و به همین منظور همواره در دانشکده های معماری ، اسکیس به صورت مسابقه و در یک زمان محدود برگزار می گردد.