برگزاری دومین کارگاه «سامانه پژوهشیار» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۲۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۱ کد : ۸۶۳ اخبار
دومین دوره کارگاه آموزشی «سامانه پژوهشیار» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

دکتر معصومه سهرابی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با روابط عمومی واحد اسلامشهر، از برگزاری دومین دوره کارگاه آموزشی «سامانه پژوهشیار» در این واحد دانشگاهی خبر داد و گفت:  « نظر به راه اندازی و اجرای سامانه ی پایش جهت هدایت و مدیریت پژوهش های تحصیلات تکمیلی در راستای ماموریت واحد، دومین جلسه کارگاه آموزشی سامانه پژوهشیار با حضور 26 نفر از اعضای هیأت علمی واحد شامل روسای دانشکده ها و ادارات پژوهش؛ و همچنین6 نفر از کارشناسان و مدیران گروهها در سالن سمعی بصری دانشکده علوم انسانی برگزار شد.»

وی ادامه داد: «دکتر بهرنگ مستقل کارشناس سامانه پژوهشیار سازمان مرکزی و مدرس کارگاه مذکور، روز دوشنبه پانزدهم بهمن ماه، ضمن معرفی سیستم پژوهشیار، مراحل ثبت و تایید پروپزال دانشجویان تحصیلات تکمیلی را از ابتدا تا انتهای مراحل تشریح و به سوالات حاضرین در این زمینه پاسخ داد.»

سهرابی درخاتمه با اشاره به راه اندازی سامانه پژوهشیار از آذرماه سال جاری در واحد اسلامشهر، افزود: از زمان راه اندازی این سامانه در واحد، تا کنون 124 دانشجوی کارشناسی ارشد موفق به ثبت و تکمیل پروپزال در این سامانه شده اند.