برگزاری کارگاه آموزشی کشوری «سواد فرهنگی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۲ کد : ۸۶۱ اخبار
کارگاه آموزشی «سواد فرهنگی» ویژه اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور، به میزبانی واحد اسلامشهر برگزار شد.

کارگاه 8 ساعته «سواد فرهنگی» ویژه اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی، بصورت حضوری و مجازی در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی که به همت پژوهشکده مطالعات میان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و با همکاری واحد اسلامشهر و واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی در دو جلسه صبح و بعدازظهر روز یکشنبه چهاردهم بهمن ماه برگزار شد؛ بیش از پنجاه نفر از کارکنان و اعضای هیأت علمی واحدهای استان تهران بصورت حضوری و بیش از 900 نفر از سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی بصورت مجازی و آنلاین حضور یافتند.

دکتر اسماعیل کاوسی و دکتر مستوره عزت زاده اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و  استادان کارگاه آموزشی «سواد فرهنگی»، در این کارگاه حاضرین را با سرفصل های اساسی دوره همچون: تاریخچه سواد فرهنگی، دیدگاه های موجود در حوزه سواد فرهنگی، فرهنگ و رسانه و تاثیر آن بر سواد فرهنگی، سواد فرهنگی و جامعه ی دانشگاهی، اهمیت و ضرورت سواد فرهنگی، تعاریف، چیستی و چرایی آن و ... آشنا کرده و به سوالات ایشان در این زمینه پاسخ دادند.

گفتنی است به شرکت کنندگان در این دوره آموزشی، گواهی گذران دوره با موفقیت از سوی سازمان مرکزی صادر خواهد شد.