برگزاری مراسم چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۶:۱۵ کد : ۸۶۰ اخبار
مراسم چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، همراه با ورکشاپ نقاشی دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

دقایقی پیش مراسم چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، همراه با ورکشاپ نقاشی دانشجویی با محوریت انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

دکتر جبار امینی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این مراسم بر لزوم تبیین ماهیت انقلاب و دستاوردهای آن تاکید و خواستار توجه بیش از پیش بدان شد.

وی حفظ دستاوردها را به مراتب مشکل تر از دستیابی و حصول بدانها دانست و خواستار ارتقاء بصیرت و هوشیاری در این زمینه شد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهران درویشی سرپرست فرهنگی و دانشجویی دانشکده رسانه دانشکده صدا و سیما و سخنران مراسم چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر نیز در این مراسم، از وظایف و مسئولیت پیشِ رویِ همگان و بویژه نسلِ امروز در قِبال انقلاب سخن گفته و خواستار تفاوت قائل شدن بین انقلاب و انقلابیون شد.

جشن بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با اجرای برنامه های متنوعی همچون اجرای تواشیح توسط گروه تواشیح نجم الثاقب، اجرای تئاتر انقلابی توسط گروه تئاتر رضوان و  اجرای مداحی انقلابی توسط پیراحمدی ادامه و با قرعه کشی و اهدای هدیه به 10 نفر از حاضرین خاتمه یافت.

گفتنی است بیست نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر همزمان با برگزاری مراسم چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که به همت حوزه مقاومت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد اسلامشهر در این واحد دانشگاهی برگزار شد؛ بخش هایی از تصاویر و خاطرات انقلاب را به تصویر کشیدند.