برگزاری کارگاه ۲روزه ویژه مسئولان کانون های قرآن و عترت استان تهران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۳ کد : ۸۵۹ اخبار
کارگاه ۲روزه «روش های موضوع گذاری آیات و سور قرآن کریم» ویژه مسئولان کانون های قرآن و عترت استان تهران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، جلسه اول کارگاه 2روزه «روش های موضوع گذاری آیات و سور قرآن کریم» با حضور تعدادی از مسئولان کانون های قرآن و عترت واحدهای استان تهران، هم اکنون در سالن کنفرانس واحد اسلامشهر در حال برگزاری است.

دکتر رسول محمدجعفری استادیار گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه شاهد و مدرس کارگاه «روش های موضوع گذاری آیات و سور قرآن کریم»، شرکت کنندگان در این کارگاه را طی 2روز،  با سرفصل های اساسی دوره همچون: روش آشنا نمودن دانشجویان با محتوای سوره های قرآن، روش برگزاری کارگاه مطالعه یک دوره موضوع شناسی قرآن، روش برگزاری کلاس موضوع گذاری آیات و سور قرآن کریم، روش آشنا نمودن مخاطبان با ترجمه ی تفسیری قرآن کریم، روش آموزش تفسیر موضوعی و ... آشنا خواهد کرد.

محمدجعفری دقایقی پیش در اولین جلسه این کارگاه، قرآن را فراتاریخ و فرامکان دانسته و با اشاره به برخی شبهات موجود در این زمینه؛ به آنها بصورت مستند پاسخ داد.

کارگاه «روش های موضوع گذاری آیات و سور قرآن کریم»، در روزهای دوشنبه پانزدهم و سه شنبه شانزدهم بهمن ماه طی 4جلسه ی صبح و بعدازظهر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار می شود.