برگزاری دوره آزمایشگاهیHPLC در واحد اسلامشهر

۲۶ دی ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۱ کد : ۸۵۲ اخبار
کارگاه آموزشی آزمایشگاهیHPLC ویژه اساتید و کارشناسان آزمایشگاه های تحقیقاتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر کارگاه آموزشی آزمایشگاهی «آشنایی با دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا» که با علامت اختصاری HPLC  شناخته می شود، با حضور9نفر از اساتید و کارشناسان آزمایشگاه از واحدهای اسلامشهر، کرمان، نجف آباد و کرمانشاه روز دوشنبه هفدهم دیماه در سالن کنفرانس ریاست و سه شنبه هجدهم دی ماه در مجتمع آزمایشگاهی و کارگاهی پروفسور حسابی واحد اسلامشهر برگزار شد.

راضیه عزیزی نظامی مدرس کارگاه HPLC در واحد اسلامشهر، اصول کار این دستگاه را جداسازی مواد تشکیل دهنده بر اساس ضریب تقسیم بین مولکولی دوفاز، یکی به عنوان فاز متحرک و دیگری به عنوان فاز ساکن در داخل یک ستون معرفی کرده و طی 2روز، شرکت کنندگان در این کارگاه 16 ساعته را با سرفصل اساسی دوره همچون : آشنایی با مبانی و تئوریک تکنیک های دستگاه HPLC، آشنایی با اجزاء مختلف دستگاه و نحوه عملکرد آن، اصول کار عملی با دستگاه HPLC، شیوه کالیبراسیون دستگاه ، عیب یابی و آنالیز نمونه، آشنایی با شیوه های نگهداری دستگاه HPLC و ... آشنا کرد.

گفتنی است گواهی پایان دوره با موفقیت از سوی معاونت پژوهش و فناوری واحد اسلامشهر برای شرکت کنندگان در این دوره صادر خواهد شد.