بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران از واحد اسلامشهر

۲۴ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۷ کد : ۸۴۶ اخبار
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به همراه رؤسای واحدها و جمعی از مدیران کل دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران از واحد اسلامشهر بازدید کردند.

دکتر سید محمودرضا آقامیری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی به همراه رؤسای واحدها و جمعی از مدیران کل دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران از بخش های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و بویژه مرکز تحقیقاتی سوء مصرف مواد و اختلالات رفتاری، مجتمع کارگاهی و آزمایشگاهی پروفسور حسابی و آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد اسلامشهر بازدید کردند.

آقامیری پس از بازدید از واحد اسلامشهر که دقایقی پیش، قبل از برگزاری شورای رؤسای واحدهای استان تهران انجام شد، ساختار و فضای فیزیکی آن را مطلوب قلمداد کرده و وجود آزمایشگاه‌های مجهز و فعال در مجتمع آزمایشگاهی و کارگاهی پروفسور حسابی این واحد دانشگاهی را از امتیازات مطلوب واحد اسلامشهر دانست.