تسلیت دانشگاهیان واحد اسلامشهر به خانواده های جان باختگان حادثه واحد علوم و تحقیقات و جامعه علمی کشور

۰۵ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۲ کد : ۸۴۰ اخبار
در پی وقوع سانحه برای جمعی از دانشجویان واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاهیان واحد اسلامشهر طی پیامی این مصیبت بزرگ را به خانواده های درگذشتگان و جامعه علمی کشور تسلیت گفتند.

حادثه تلخ و ناگوار تصادف اتوبوس در محوطه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران که منجر به جان باختن و مجروح شدن تعدادی از دانشجویان عزیز و فرزندان دانشگاه آزاد اسلامی شد، موجب تأسف و تأثر عمیق کشور و بویژه خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی شد.

بدینوسیله اعضای هیئت رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر ضمن عرض تسلیت به خانواده‌های درگذشتگان و جامعه علمی کشور، و همدردی با بازماندگان، شفای عاجل مصدومان این حادثه را از درگاه حضرت احدیت مسألت می نمایند.