برگزاری اردوی غبارروبی مزار شهدا و زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) ویژه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۰۴ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۴ کد : ۸۳۸ اخبار
اردوی غبارروبی مزار شهدا و زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) ویژه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در دو بخش خواهران و برادران برگزار شد.

به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، اردوی فرهنگی غبارروبی مزار شهدا و زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) طی دو روز (یکشنبه دوم  دیماه ویژه کارکنان خواهر و دوشنبه سوم دیماه ویژه برادران) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

در بخش اول این اردوی نیمروزی، شرکت کنندگان پس از حضور در مزار شهدای بهشت زهرا، و غبارروبی مزار تعدادی از شهدای دفاع مقدس و نیز شهدای مدافع حرم، و قرائت فاتحه و صلوات، از موزه شهدا بازدید کردند.

زیارت حرم حضرت عیدالعظیم حسنی (ع) و امامزاده گان طاهر (ع) و حمزه (ع) بخش دوم این اردوی نیمروزی بود.