کسب عنوان سوم مسابقات تنیس روی میز کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران توسط واحد اسلامشهر

۰۳ دی ۱۳۹۷ | ۱۷:۳۷ کد : ۸۳۷ اخبار
عنوان سوم تیمی و انفرادی مسابقات تنیس روی میز کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران از آنِ واحد اسلامشهر شد.

تیم اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر به مسابقات تنیس روی میز کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، توانست عنوان سوم این دوره از مسابقات را هم در بخش گروهی (تیمی) و هم در بخش انفرادی به نام خود ثبت نماید.

شهرام خانزاده، قنبر مهدی پور، منصور محمدی و علی اکبر شکری با مربیگری طاهر ویسی و سرپرستی غلامرضا صفرخانلو که اعضای تیم تنیس روی میز دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر را در این دوره از مسابقاتی استانی تشکیل دادند، توانستند پس از رقابت با دیگر تیم های حاضر، بعد از تیم های شهرقدس و رودهن، عنوان سومی را کسب کنند.

در بخش انفرادی نیز شهرام خانزاده مقام سوم این دوره از مسابقات را به نام خود و دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر ثبت کرد.

مسابقات تنیس روی میز کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، روز گذشته دوم دی ماه  به میزبانی واحد شهرقدس و با حضور و رقابت 14 تیم از استان تهران در این واحد دانشگاهی برگزار شد.