با مجوز دبیرخانه هیأت امنا استان تهران صورت گرفت؛

انتصاب معاون جدید دانشجوئی و فرهنگی واحد اسلامشهر

۰۳ دی ۱۳۹۷ | ۰۸:۱۹ کد : ۸۳۶ اخبار
دکتر جبار امینی بعنوان معاون جدید دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر معرفی شد.

صبح امروز با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، اعضای هیأت رئیسه و جمعی از رؤسای دانشکده ها و معاونان ایشان، از خدمات دکتر داریوش رباطی معاون سابق دانشجوئی و فرهنگی این واحد دانشگاهی تقدیر و دکتر جبار امینی بعنوان معاون جدید دانشجوئی و فرهنگی واحد اسلامشهر معرفی شد.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این مراسم ضمن تقدیر از دکتر داریوش رباطی معاون سابق دانشجوئی و فرهنگی واحد اسلامشهر، اخلاق مداری در کنار تخصص و تجربه را اولویت اساسی در انتخاب مسئولان این واحد دانشگاهی دانست و افزود: اخلاق و اخلاق مداری در کنار صداقت کاری، امانت داری و قانونمندی همواره از ویژگیهای مسئولان منتخب در واحد اسلامشهر بوده و خواهد بود.

این مراسم با اهدای حکم مسئولیت شش ماهه دکتر جبار امینی، که با اخذ مجور از دبیرخانه هیأت امنا استان تهران بعنوان معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر صادر شده بود، خاتمه یافت.

گفتنی است دکتر جبار امینی پیش از این بعنوان مدیر گروه معارف با واحد اسلامشهر همکاری داشته است؛ همچنین معاونت دانشجویی و فرهنگی، و ریاست دانشکده ادبیات و علوم انسانی از دیگر مسئولیت های وی طی سالهای گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر است.

دکتر داریوش رباطی نیز که پیش از این با حفظِ سمت، مسئولیتِ ریاست دانشکده مدیریت و حسابداری و معاونت فرهنگی و دانشجویی این واحد دانشگاهی را عهده دار بود، بعنوان رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری به همکاری در واحد اسلامشهر ادامه خواهد داد.