به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش در واحد اسلامشهر برگزار شد؛

گزارش تصویری برنامه های اجرا شده معاونت پژوهش و فنآوری واحد اسلامشهر در روز پنج شنبه بیست و نهم آذرماه

۲۹ آذر ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۸ کد : ۸۳۵ اخبار

نشست تخصصی «برنامه ریزی درسی جامعه محور »؛ به همت به همت دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر صادقی، دکتر امیرحسین مهدیزاده، دکتر علیرضا عراقیه، دکتر بتول فقیه آرام و دکتر حسن شعبانی در این دانشکده برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع « خطاهای ذهن از دیدگاه شناختی-رفتاری »؛ با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر مهرناز آزاد یکتا در این دانشکده برگزار شد.

کارگاه آموزشی «اخذ مقاله از پایان نامه های دانشجویان کارشناسی ارشد»؛ با حضور جمعی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر سیدعلی ربانی موسویان در این دانشکده برگزار شد.

کارگاه آموزشی «اخذ پروپوزال نویسی مختص دانشجویان علوم تربیتی»؛ با حضور جمعی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر علیرضا عراقیه در این دانشکده برگزار شد.

کارگاه « آموزشی مدلسازی بارشی- رواناب »؛ با حضور جمعی از دانشجویان گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر محمود ذاکری در دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد.