به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش در واحد اسلامشهر برگزار شد؛

گزارش تصویری برنامه های اجرا شده معاونت پژوهش و فنآوری واحد اسلامشهر در روز چهارشنبه بیست و هشتم آذرماه

۲۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۲ کد : ۸۳۴ اخبار

سخنرانی علمی با موضوع «تولید بیوگاز در فرآیند هضم بی هوازی از پسماندهای آلی»؛ با حضور جمعی از دانشجویان دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر لیلا یوسفی در این دانشکده برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع «قیمت گذاری دارایی سرمایه ای و چالش های مربوط به آن»؛ با حضور جمعی از دانشجویان دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط زهرا هوشمند در این دانشکده برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع «نگاهی به رنگ ها و آثار روانی آنها در آیات و روایات»؛ با حضور جمعی از دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی و بویژه دانشجویان گروه معماری  دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط محمد عبادی در سالن کنفرانس این دانشکده برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع «تحلیلی بر شکل گیری و نحوه فعالیت بازار فارکس»؛ با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر نصراله مقصودی در این دانشکده برگزار شد.

کارگاه « پروپوزال نویسی برای دانشجویان ارشد حقوق جزا و جرم شناسی »؛ با حضور جمعی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر علی شجاعی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

کارگاه « پروپوزال نویسی مختص دانشجویان علوم تربیتی »؛ با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر عباس خورشیدی در این دانشکده برگزار شد.

کارگاه «اخلاق حرفه ای در ورزش»؛ با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر شهرام خانزاده در این دانشکده برگزار شد.