به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش در واحد اسلامشهر برگزار شد؛

گزارش تصویری برنامه های اجرا شده معاونت پژوهش و فنآوری واحد اسلامشهر در روز دوشنبه بیست و ششم آذرماه

۲۷ آذر ۱۳۹۷ | ۰۷:۴۵ کد : ۸۳۰ اخبار

3نمایشگاه «پروسه و نمایش ساخت میز تراریم» به همت مرکز تحقیقات کشت تلفیقی و گروه کشاورزی، نمایشگاه «کتب معماری» به همت گروه معماری و نمایشگاه «دستاوردهای دانشجویان مهندسی مکانیک و مهندسی پزشکی» به همت انجمن مکانیک و مهندسی پزشکی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع «نگرشهای نوین در حرکات اصلاحی»؛ با حضور جمعی از دانشجویان رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر شهرام خانزاده در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی واحد اسلامشهر برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع « ارزشیابی سهام و مدیریت سبد سهام»؛ با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر حمیدرضا شماخی در این دانشکده برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع «روشهای بودجه بندی و کاربردهای آن »؛ با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط سیدامیر موسوی در این دانشکده برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع «نگاهی به نثر کودک در ادبیات معاصر عرب»؛ با حضور جمعی از دانشجویان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر بتول علی نیا در این دانشکده برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع « بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه ziziphorq cliniopodiodes »؛ با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر محمد یاری در این دانشکده برگزار شد.

سخنرانی علمی با موضوع «ساخت اطلاعی جملات در شعر معاصر»؛ با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر توسط دکتر سالومه رستم پور در این دانشکده برگزار شد.